tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν Δερμιτζάκης και Διγκόζης

Ικανοποιημένος από τη νέα εκτός έδρας νίκη της Βέροιας αλλά και από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

"Ξέραμε ότι ήταν ένα πάρα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα που στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία, άρα είχε πολλά κίνητρα. Εμείς ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ένα παιχνίδι κομβικό.  Πραγματικά, δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, κάναμε σημαντικό βήμα μετά από αυτό το αποτέλεσμα και τη νκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πραγματικά είναι παληκάρια, καλοί παίκτες που έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα και αυτή την προσπάθεια θα την ολοκληρώσουμε με το τέλος. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε από την Βέροια και μας υποστήριξε".

Ο Άγγελος Διγκόζης, προπονητής του Πανσερραϊκού σημείωσε: Ήταν πολύ τυχερή η Βέροια. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες είχαν 1-2 ευκαιρίες.Η προσπάθεια των παιδιών των ποδοσφαιριστών ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλή. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνανε. Σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη της. Εμείς συνεχίζουμε έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς. Αν είμαστε έτσι όπως ήμασταν σήμερα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Συγχαρητήρια και πάλι τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69