tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προηγήθηκε δυο φορές αλλά έχασε στην Καρδίτσα η Βέροια

Στην Καρδίτσα διεκόπη το νικηφόρο σερί της Βέροιας. Η «Βασίλισσα» αν και προηγήθηκε δυο φορές, έχασε τελικά με 5-2 από την Καρδίτσα και γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι διεξήχθη πάνω σε έναν πολύ βαρύ, από την βροχή, αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε γκολ αλλά στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν επτά.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ισορροπημένο αλλά η Βέροια ήταν πιο απειλητική και έφτασε κοντά στο γκολ.

Στο 6’ μετά από κάθετη πάσα του Μούργου, ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ, έμεινε όρθιος στο «κεφαλοκλείδωμα» αντιπάλου του, πλάσαρε αλλά ο Γκέκας απόκρουσε και έσωσε την εστία του. Στο 17’, η μπάλα στρώθηκε στον Πόζογλου, αυτός έπιασε ένα βολέ από πλάγια και πάνω στον γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά και πάλι ο Γκέκας απόκρουσε δύσκολα.

Μετά το 20λεπτο η Καρδίτσα ήταν καλύτερη και η Βέροια περιορίστηκε σε ανασταλτικό ρόλο. Στο 20’ μετά από κόρνερ του Μπεγκόα, ο Λαρέα έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 34’ ο Μπραμπίγια μπήκε από αριστερά, έμεινε όρθιος από το σπρώξιμο του Κάτσε, πλάσαρε αλλά λίγο πριν την γραμμή τέρματος, ο Πεταυράκης έδιωξε. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή. Στο 36’ πάλι μετά από κόρνερ του Μπεγκόα, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 45’ ο Πεταυράκης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γκέκα με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γηπεδούχου τερματοφύλακα.

karditsa veria1

Στο δεύτερο ημίχρονο «έβρεξε» γκολ. Η Βέροια προηγήθηκε δυο φορές αλλά δέχθηκε πέντε γκολ και έχασε το ματς.

Τα γκολ άρχισαν να σημειώνονται από νωρίς.  Στο 47’ ο Λαρέα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή το Πασά, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Πασάς με εύστοχο χτύπησε έγραψε το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι … πανηγυρισμοί, η Καρδίτσα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γαβιηλίδης καθυστέρησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή της Βέροιας, ο Λαγός του «τσίμπησε» την μπάλα και ανατράπηκε και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπραβίγια και έγραψε το 1-1.

Η Βέροια πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 58’. Ο Γιακουμάκης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-2.

Η Καρδίτσα απάντησε και πάλι. Στο 61’ ο Μπεγκόα εκτέλεσε κόρνερ, ο Λαγός πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63’ οι γηπεδούχοι πήραν και το προβάδισμα. Ο Αθανασιάδης έβαλε την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, ο Πλέγας έπιασε ένα δυνατό σουτ και σημείωσε το 3-2.

Στο 68’ η Καρδίτσα έφτασε στο 4-2. Ο Αθανασιάδης έστρωσε την μπάλα στον Δημούτσο και ο τελευταίος με σουτ μέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Στο 83’ ο βοηθός έκοψε λανθασμένα τετ α τετ του Πασά ως οφσάιντ.

Στο 85’ η Καρδίτσα έφτασε στο 5-2. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπραβίγια και κεφαλιά στην περιοχή της Βέροιας, ο Βελλίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Λαρέα από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βεργέτης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (87’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66’ Οικονόμου), Μούργος (87’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (46’ Φοφανά, 79’ Καπνίδης), Πασάς.

karditsa veria2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69