tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κρούσματα κορονοϊού στην αντίπαλο της Βέροιας, Νίκη Βόλου

Προβλήματα με κρούσματα κορονοϊού αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, αντίπαλος της Βέροιας του Σάββατο.

Οπως αναφέρει το magnesiasports.gr τα κρούσματα στους «κυανόλευκους» παραμένουν τέσσερα, με έναν όμως από τους παίκτες που νόσησαν αρχικά να εξετάζεται και το τεστ να δίνει αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο τεστ ενός ακόμη παίκτη βγήκε θετικό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι όλοι σε επιφυλακή, γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να χρειαστεί το παιχνίδι ν’ αναβληθεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, εάν τα ενεργά κρούσματα ξεπεράσουν τα πέντε.

Ακόμη και τέσσερα βέβαια να είναι τα κρούσματα, τα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του δεν διαμορφώνονται με τις καλύτερες συνθήκες, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν απουσίες. Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι είναι συνεχείς και θα ολοκληρωθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή της Νίκης Βόλου και η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά για μία ακόμη ημέρα στο Βοηθητικό του «Παντελής Μαγουλάς», που αποτελεί μία ιδανική λύση πλέον, ειδικά από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τη χρήση του. Aπών βέβαια θα είναι ο Χοσέτε Μιράντα, καθώς έχει ενσωματωθεί ήδη στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντιπάλους τις Τυνησία και Μαυριτανία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69