tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται η Βέροια - Υστερεί σε ετοιμότητα, έχει αποφασιστικότητα (βίντεο)

Στην μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο η Βέροια. Ο βαθμός ετοιμότητάς της δεν είναι ακόμη ο επιθυμητός, όπως είπε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Παύλος Δερμιτζάκης ωστόσο υπάρχει η αποφασιστικότητα για να φτάσει στον στόχο της η Βέροια.

Το καλωσόρισμα στην συνέντευξη τύπου έκανε ο Γενικός Διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης.

Μιλώντας για την φετινή Βέροια ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης είπε ότι η ομάδα είναι σαν αλυσίδα και ο κάθε κρίκος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο κ. Δερμιτζάκης αναφέρθηκε και στην διοίκηση τονίζοντας ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και έχουν στελεχώσει κατάλληλα την ομάδα.

Η Βέροια μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με κεκτημένη ταχύτητα, λόγω της περσινής της επιτυχίας, άλλαξε κατά 50 το ρόστερ και βγάζει υγεία κι επαγγελματισμό και η ομάδα είναι έτοιμα να παίξει παιχνίδι κυριαρχίας και να διεκδικεί παντού τη νίκη. «Να παίρνουμε σε κάθε ματς αυτό που μας αναλογεί» σχολίασε ο κ. Δερμιτζάκης.

Αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της Βέροιας είπε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη αλλά μέσα από το παιχνίδι θα έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μπορεί να παίξει και ο κόσμος είπε ο προπονητής της Βέροιας. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας εμψυχώνει» σημείωσε.

Ο αρχηγός Στέλιος Μαραγκός τόνισε ότι η δέσμευση των ποδοσφαιριστών είναι ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Για την μεταγραφική ενίσχυση ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε ότι τα κενά καλύφθηκαν από παίκτες έτοιμους και με φιλοδοξίες.

Για την μη απόκτηση καθαρόαιμου φορ, είπε ότι η ομάδα άφησε τον Λουκίνα να φύγει επειδή ήθελε άλλου τύπου παίκτη και ανανέωσε την συνεργασία με τον Πασά και πήρε τον Γιακουμάκη από την SL1, έναν επιθετικό. «Δουλεύουμε πολύ το επιθετικό κομμάτι και προσπαθούμε δομημένα, από πίσω προς τα εμπρός να εκδηλώσουμε τις επιθέσεις μας. Σε αυτό παίζει ρόλο, η συνεργασία και η αποτελεσματικότητα» τόνισε ο κ. Δερμιτζάκης.

Αναφορικά με τις φετινές προσδοκίες, ο κ. Δερμιτζάκης είπε ότι ο στόχος είναι να κάνει η ομάδα μια πορεία αντάξια του ονόματός της ενώ ο κ. Τσαλουχίδης σημείωσε ότι κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία και στόχος της Βέροιας είναι να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Σε ερώτηση αν είναι φυσιολογικό τούτη την εποχή να μην είναι ακόμη έτοιμη η ομάδα, ο Γιώτης Τσαλουχίδης τόνισε η Βέροια αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν κατάφερε να παίξει με το ίδιο σχήμα στα φιλικά. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης εστίασε την απάντησή του στις αλλαγές που έχουν γίνει στο φετινό ρόστερ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69