tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο μεσοεπιθετικός Πέτρος Γιακουμάκης έρχεται στην Βέροια

Με τον μεσοεπιθετικό Πέτρο Γιακουμάκη θα ενισχυθεί η Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης συμφώνησε με την Βέροια αλλά δεν είναι ο καθαρός φορ που έψαχνε η "Βασίλισσα".

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι παίκτης Superleague και μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Ο αθλητής μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο έμεινε ελεύθερος.

Γεννημένος στην Κρήτη, ο Γιακουμάκης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Χερσονήσου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα μετά τη μετακόμιση στον Ατσαλένιο το 2011. Κατά την τελευταία του σεζόν με τον σύλλογο ο Πέτρος Γιακουμάκης σημείωσε 19 γκολ σε 25 εμφανίσεις, ωστόσο η συμβολή του δεν ήταν αρκετή για να παραμείνει ο Ατσαλένιος στην κατηγορία.

Οι καλές εμφανίσεις του με τον Ατσαλένιο δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετούς συλλόγους της Superleague, με τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ να δείχνουν ενδιαφέρον να υπογράψουν τον νεαρό φόργουορντ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2014 και ο Γιακουμάκης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο για τον Λεβαδειακό την 1η Αυγούστου 2014.

Στις 8 Ιουνίου 2019, ο Γιακουμάκης εντάχθηκε στον Ατρόμητο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στον Λεβαδειακό ο Γιακουμάκης είχε 26 γκολ σε 133 και στον Ατρόμητο 5 γκολ σε 37 ματς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69