tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αχιλλέας Μπίκας: "Η Βέροια στην Β' εθνική έχει στόχο τον πρωταθλητισμό"

Ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας, Αχιλλέας Μπίκας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη, μιλώντας για το σαββατιάτικο (4/9) φιλικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του ο σύλλογος της Ημαθίας.

Ο Αχιλλέας Μπίκας σημείωσε ότι η φιλική αναμέτρηση της Βέροια με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις κερκίδες και με πληρότητα 60%.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Έχουμε άλλες 3-4 εβδομάδες προετοιμασία μέχρι να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα κατά 95% είναι έτοιμη, θα κάνουμε άλλη μία μεταγραφή. Στις 10 Σεπτεμβρίου έχουμε ΓΣ και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι δύο όμιλοι των 18. Κάθε χρόνο έχουμε το ίδιο πρόβλημα, η ημερομηνία έναρξης πάει πίσω. Τουλάχιστον φέτος θα παίξουμε» είπε αρχικά και συνέχισε για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία από το στοίχημα:

«Η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Και πέρσι πήραμε κάποια χρήματα που δεν τα περιμέναμε και αυτό οφείλεται σε ενέργειες τόσο του προέδρου της Λίγκας του κ. Λεουτσάκου, όσο και του Υφυπουργού του κ. Αυγενάκη. Τα τηλεοπτικά μάλλον θα είναι στην ΕΡΤ, δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλος πάροχος. Δεν μπορεί, βέβαια, να δείχνει 18 αγώνες κάθε εβδομάδα. Ο Βόρειος θα είναι πιο δύσκολος όμιλος από τον Νότιο. Θα γίνει μεγάλη μάχη για μία θέση».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ σημείωσε: «Είναι πολύ δυνατό κριτήριο. Η ομάδα, βέβαια, έχει τρεις εβδομάδες ακόμη προετοιμασίας. Στις δύο εβδομάδες θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά που βρισκόμαστε. Όταν η Βέροια παίζει στην Β' Εθνική θα στοχεύει στον πρωταθλητισμό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με βάση την ιστορία της ομάδας. Στο φιλικό θα υπάρχει κόσμος, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή πληρότητα 60% που ισχύει για τις ομάδες που δεν έχουν ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είναι το πρώτο ματς με κόσμο μετά από 1,5 χρόνο. Υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, εκτός από τις θύρες των επισήμων».

Πηγή: Metropolis 95.5

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69