Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Super League 2: Μετάθεση στην ημερομηνία έναρξης

Προς μετάθεση οδηγείται η σέντρα της Super League 2 για τη σεζόν 2021-2022. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 26 Σεπτεμβρίου αντί για 12 Σεπτεμβρίου καθώς η ΕΕΑ δύσκολα θα προλάβει να εξετάσει όλους τους φακέλους από 31/8 έως και 12/9.

Με δεδομένα ότι μετά τον έλεγχο, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η προκήρυξη και η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, οι ΠΑΕ αποφάσισαν να μετακυλήσουν την έναρξη για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα δόθηκε παράταση έως τις 31 Αυγούστου για το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 350.000 ευρώ, μετά από τροπολογία που κατέθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα, στο έκτακτο ΔΣ της SL2 αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο από την διοργανώτρια στην Εκτελεστική Επιτροπή της για να δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των συμβολαίων και μόνο σε αυτές.

Το αίτημα αυτό θα γίνει ώστε οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν παίκτες άνω των 25 που ήταν ρόστερ τους μέχρι 30/6, αλλά μετά την απόρριψη των φακέλων μπήκαν σε περιορισμό μεταγραφών.

Πηγή: https://www.mikriliga.com

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69