tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήρε βαθμό στην Ξάνθη η Βέροια

xanthi veria

Με ττον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ξάνθη η Βέροια. Παρότι έπαιζε από το 30' με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κι έμεινε στο 2-2. Ακόμη κι έτσι, το αποτετέλεσμα αποτελεί επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι στο γήπεδο της Ξάνθης συνετρίβησαν ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Η Βέροια προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα και στις αρχές του β' μέρους βρέθηκε να χάνει αλλά έγραψε γρήγορα το 2-2 και είχε ευκαιρίες στο τέλος για τη νίκη.

Το πρώτο μέρος έληξε με 1-1. Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα το ματς, είχε μια δυο καλές στιγμές κι ένα γκολ του Καπετάνου στο 20' που ακυρώθηκε ως οφςάιντ. Οι γηπεδούχοι όμως έμειναν με δέκα παίκτες στο 30'. Ο Μπεν ετοιμάστηκε να εκτελέσει το φάουλ, ο Μπαξεβανίδης της Ξάνθης βγήκε νωρίτερα από το τείχος και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη!

Μετά την αλλαγή της αριθμητικής ισορροπίας, η Βέροια πήρε τον έλεγχο και στο 35' άνοιξε το σκορ. Ο Καλτσάς έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Μπεν αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Η Βέροια δεν χάρηκε το γκολ. Στο 38' ο Κλέιτον από αριστερά βρήκε με μπαλιά ακριβείας στην καρδιά της άμυνας της Ξάνθης τον Καπετάνο, ο οποίος με πάρα πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μέσα σημειώνοντας το 1-1.

Με πολλές φάσεις ξεκίινησε το δεύτερο μέρος. Στο 53' μετά από φάουλ για την Ξάνθη, ο Λισγάρας έκανε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά ο Μπράβο έκοψε πριν η φάση γίνει επικίνδυνη. Στο 56' ωραίο δεξί σουτ του Κλέιτον από το ημικύκλιο μετά από πάσα του Λουσέρο, ο Καντιμοίρης έπεσε αριστερά και έβγαλε σε κόρνερ. Στο 56' ο Γούτας μετά από κόρνερ, με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Η αντίδραση της Βέροιας όμως ήταν άμεση. Στο 58' ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από το τείχος και ο Καλτσάς ίσα που την άγγιξε στη μικρή περιοχή για να της αλλάξει την πορεία και να τη στείλει στα δίχτυα!

Μετά το 2-2 ο ρυθμός έπεσε. Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86'. Ο Μπαργκάν έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κάμπορα έπιασε την κεφαλιά, αλλά πριν καταλήξει στα δίχτυα, χτύπησε σε καφέλι αμυντικού και έφυγε κόρνερ. Η Βέροια είχε και μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυσττερήσεις με σουτ του Μπαργκάν από καλή θέση που δεν βρήκε στόχο.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Βάλτερ (59' Βασιλακάκης), Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (44' Σολτάνι, 84' Μπέλιτς), Λισγάρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος (64' Κάμπορα) Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης (39' Καλί, λ.τ 74 Όστοϊτς), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Μπεν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69