tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Δύσκολη έξοδο στην Ξάνθη

veria xanthi vasilakakis vaskes

Την Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το απόγευμα η Βέροια (14/01, ώρα 17.15) στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που στο γήπεδό της έχει κερδίσει άνετα αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. 

Αγωνιστικά, η Βέροια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα (πλην του Βάσκες). Μπαλάφας, Ντουμίτρου και Καλτσάς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Κάμπορα, Καλτσάς, Μπαργκάν.

Η Ξάνθη

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League με την Βέροια στα Πηγάδια στις 17:15 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας κι επιθετικής ανάπτυξης.

Μετά από το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Ζαρόπουλο, Γουάλας, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Λισγάρα, Γούτα, Καρυπίδη, Ομπόντο, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Ορφανίδη Π., Κλέιτον, Σολτάνι, Λουσέρο, Βάλτερ, Καπετάνο και Μπέλιτς.

Στην διάθεση του Λουτσέσκου είναι για πρώτη φορά και ο Νίκολα Μπέλιτς καθώς εκδόθηκε το δελτίο του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69