tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά..."

Ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών έμεινε ο προπονητής της Βέροιας δηλώντοντας ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της άσχετα αν δεν κέρδισε την Καλλονή. Ο Χοσέ Γκρανέρο είπε: "Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες μου. Είχαν πάθος και ένταση. Από τα καλύτερα παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοί μας με μισή ευκαιρία μας κάνουν γκολ και εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσει στο γκολ. Δικαιούμασταν πολλά παραπάνω. Μέχρι το τέλος είμασαν ριζωμένοι στο αντίπαλο μισό. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες μας να παίξουν σε αυτό το γήπεδο. Βγαίνουν όμως πιο δυνατοί από την ισοπαλία.

Για τον ανορθόδοξο τρόπο με γιόμες, ο κ. Γκρανέρο είπε ότι πολλές φορές ήταν αναγκαίο λόγω του κακού γηπέδου. "Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν γίνεται. Κινδυνεύαμε να κάνουμε λάθος και να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση. Γι αυτό γεμίζαμε και παλεύαμε στο αντίπαλο μισό του γηπέδου".

Για την περίπτωση Γεωργιάδη είπε ότι ζήτησε δυο φορές συγνώμη για την ενέργειά του και θα πάρει νέα ευκαιρία μετά από καιρό εκτός ομάδας.

Για τις μεταγραφές, είπε ότι έδωσε στον πρόεδρο λίστα και περιμένει την υλοποίηση όσων συζητήθηκαν. "Ο Παναγιωτούδης έφυγε και αυτή την εβδομάδα περιμένουμε κι άλλες αποχωρήσεις. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουμε στις προπονήσεις με τόσο κόσμο. Θα φύγουν αρκετοί παίκτες και θα έρθουν λίγοι ποιοτικοί που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα".

Για το αν άργησε η ομάδα να κάνει μεταγραφικές κινήσεις, ο κ Γκρανέρο είπε ότι όσο πιο γρήγορα ερχόταν τόσο το καλύτερο αλλά δεν είναι απλό ζήτημα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα".

Για τον αποκλεισμό του Ντουμίτρου είπε ότι είναι απουσία από τραυματισμό.

Ο Γιάννης Μαντζουρακης από την πλευρά του σημείωσε: "Απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, που έχει μια από τις πρώτες επιθέσεις, είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι με καλύτερες φάσεις για γκολ. Κυλούσε ο χρόνος και στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Βέροια έγινε πιο επικίνδυνη, μας απείλησε και μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Φεύγουμε με ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί. Η ομάδα μας είχε πολλές δυσκολίες, δεν βρίσκει γήπεδο να προπονηθεί".

Για το αν ομάδες σαν την Βέροια και την Καλλονή συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό είπε: "Είπα ότι το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και η μάχη στις 12 τελευταίες θέσεις είναι συναρπαστική. Είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα".

Για το ότι δεν χρησιμοποίησε παίκτες σαν τον Καμαρά από την αρχή απάντησε ότι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν εξυπηρετούσαν τον αρχικό πλάνο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69