tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Το ΑΦΜ της Αγκαθιάς, ο επιχειρηματίας από την Κύπρο και η περίπτωση Μπίκα

Συνεχίζει τις προσπάθειές της η νεοδιορισθείσα από το Πρωτοδικείο Βέροιας διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, προκειμένου να τρέξει κάποια θέματα, θέλοντας έτσι να απαλλάξει την νέα διοίκηση που θα προκύψει από την Γενική Συνέλευση που σύντομα θα συγκαλέσει, από θέματα που η ίδια μπορεί να τρέξει, ώστε να της δώσει τον χρόνο να τρέξει τα φλέγοντα, όπως είναι το στήσιμο της νέας ομάδας.

Επίσης προετοιμάζει το έδαφος για τη ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ, με τον ΑΦΜ της Νίκης Αγκαθιάς, της ομάδας που πρόσφατα κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Έχει γίνει μία βολιδοσκόπηση στους ανθρώπους της νεοφώτιστης ομάδας, οι οποίοι δεν δείχνουν αρνητικοί σε μία τέτοια περίπτωση, όμως είναι μία διαδικασία που απαιτεί κάποιον χρόνο και συγχρόνως θα πρέπει να βγει η νέα διοίκηση του ΓΑΣ από τις επικείμενες αρχαιρεσίες, η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο και πρωτίστως να θέλει να προχωρήσει σε αυτό το «πάντρεμα».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΗΝ «Κ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΜ

Στο φύλλο της εφημερίδας φιλοξενείται συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της Αγκαθιάς Αριστείδη Ματσούκα, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλάει και για τον ΑΦΜ της ομάδας του και το τι μπορεί να γίνει με την «Βασίλισσα»

Οι απαντήσεις του σε δύο ερωτήσεις της Κ έχουν ως εξής:

Κ: Τι έχετε να πείτε για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, για συνεργασία της Νίκης Αγκαθιάς με την ομάδα της Βέροιας, μέσω του ΑΦΜ;

Α.Μ.: "Έχουμε ακούσει και εμείς πολλά, όπως ότι η Βέροια θα αγοράσει τον ΑΦΜ της ομάδας μας. Γι' αυτό δηλώνω ότι είναι λόγια του καφενείου και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Πρώτον, ο ΑΦΜ της Νίκης Αγκαθιάς δεν πωλείται, δεύτερον για να υπάρξει συζήτηση συγχώνευσης με την "βασίλισσα του βορρά" πρέπει να υπάρχει διοίκηση και μιλάω για τον ΓΑΣ Βέροια, γιατί αν μιλάμε για την ΠΑΕ Βέροια είναι τώρα στην Γ' Εθνική και κανένας δεν γνωρίζει αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

Πάντως, ότι και να γίνει η Βέροια πρέπει να βρει τον δρόμο της γιατί είναι η "βασίλισσα του βορρά" και πιστεύω ότι θα τον βρει".

Κ: Εάν παραχωρηθεί τελικά ο ΑΦΜ στη Βέροια, με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό; Θα υπάρξουν κάποια άτομα από την Αγκαθιά στη νέα διοίκηση;

Α.Μ.: "Μέσα από υγιείς συζητήσεις βγαίνουν τα αποτελέσματα..."

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΥΠΡΟΥ

Οι επαφές εδώ και καιρό, του παλαίμαχου άσσου της «Βασίλισσας» Γιώργου Χατζάρα, με πρώην ποδοσφαιριστή της που αγωνίστηκε με τα χρώματά της στην εφηβική ομάδα την 10ετία του 1980 καρποφόρησαν, αφού το ενδιαφέρον του τελευταίου, ο οποίος μάλιστα την περίοδο 2003-2004 ήταν χορηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική, εκδηλώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες παρουσία του επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θέμη Θεοδωρίδη και του γενικού αρχηγού Βύλλη Γαλανομάτη.

Στη συνάντηση αυτή ο ενδιαφερόμενος έκανε γνωστό πως είναι αποφασισμένος να αναλάβει την ομάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία και να αγωνίζεται αυτή και μάλιστα ότι δεν έχει πρόβλημα να συνυπάρχει με τον Αριστείδη Ματσούκα, από την στιγμή που θα γίνει το deal με την Αγκαθιά.

Ο Γιώργος Χατζάρας το Σάββατο ενημέρωσε και τον πρόεδρο της διορισμένης διοίκησης του ΓΑΣ Μιχάλη Σακαλή, με τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Τσιμόπουλο, που με την σειρά τους αφού τον ευχαρίστησαν, ζήτησαν να τους φέρει σε επαφή με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, για να προχωρήσουν στα διαδικαστικά, ώστε να είναι όλα έτοιμα στην Γ.Σ., προκειμένου να βγει η διοίκηση με τους ανθρώπους που ο ίδιος θα θέλει.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΜΠΙΚΑ

Όσον αφορά την περίπτωση των αδελφών Μπίκα, που ως γνωστόν έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον για να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τόσο τον Ιανουάριο του 2017, όταν αυτή αγωνιζόταν στην SUPER LEAGUE, όσο και τον Ιανουάριο του 2018 που βρισκόταν στη Β΄ Εθνική, αυτή ολοένα και εξασθενεί, αφού με τους Βεροιώτες επιχειρηματίες είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, την οποία επικοινωνία επιδιώκουν οι άνθρωποι της διορισμένης διοίκησης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους, αν δηλαδή συνεχίζει να τους ενδιαφέρει η ενασχόλησή τους με την «Βασίλισσα», ή όχι.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα υπάρξει με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, το σίγουρο είναι πως αυτοί, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες τους στο Επιμελητήριο Ημαθίας, όπως ο Στέλιος Μειμαρίδης, ο Στέφανος Αποστολίδης κ.α., θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια οποιασδήποτε διοίκησης προκύψει στον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Πηγή: Κερκίδα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69