tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Μετά την... σταύρωση ακολουθεί η ανάσταση

Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μια μαύρη ημέρα στην ιστορία της Βέροιας. Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας, κατέβασε ρολά και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση. Την τελευταία διετία, η ομάδα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και χθες έφτασε στην...σταύρωση. Η διοίκηση Καρυπίδη υπερχρέωσε με τις λανθασμένες επιλογές παικτών την ομάδα και την απαξίωσε στα μάτια του κόσμου ενώ η διοίκηση Παπαδόπουλου που ακολούθησε αποδείχθηκε ανίκανη να κουμαντάρει το...καράβι και το οδήγησε στα βράχια.

Η είδηση δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Σκόρπισε όμως θλίψη σε ανθρώπους που φόρεσαν την φανέλα της, σε ανθρώπους που την υποστήριξαν φανατικά από την κερκίδα, σε ανθρώπους που αγάπησαν την Βέροια. Το διαδίκτυο γέμισε συγκινητικά μηνύματα. Μηνύματα αγάπης αλλά και βεβαιότητας ότι η "Βασίλισσα" θα επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.

Δυστυχώς, η μόνη λύση που δίνει προοπτική στην ομάδα είναι η διάλυση της ΠΑΕ. Η Βέροια για να έχει προοπτική πρέπει να απαλλαχθεί σύντομα από αυτούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση και ο μόνος δρόμος ήταν αυτός. Η ομάδα θα έμενε όρθια αν πέρσι προχωρούσε η πώληση στους αδερφούς Μπίκα αλλά δυστυχώς οι διοικούντες τον σύλλογο, δεν άρπαξαν το...σωσίβιο που πέταξαν οι Βεροιώτες επιχειρηματίες, κράτησαν την ομάδα και την οδήγησαν στα βράχια. Συνεπώς, η μόνη λύση είναι ο απεγκλωβισμός από αυτή την διοίκηση.

Επειδή πολλοί φίλοι της "Βασίλισσας" στεναχωρήθηκαν με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, πρέπει να γνωρίζουν ότι μετά την...σταύρωση ακολουθεί η ανάσταση. Η Βέροια δεν είναι Καστοριά, όπως άστοχα παρομοιάζεται τελευταία. Έχει πολλούς φίλους που την αγαπούν και θα βάλουν πλάτη να χτιστεί από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις και κυρίως απαλλαγμένη από χρέη. Υπάρχουν τρόπος να κάνει νέο ξεκίνημα χωρίς χρέη και δεν είναι ώρα να αναλύσουμε το πώς θα γίνει. Όσο για τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης, ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ας φροντίσουν να τα εξυπηρετήσουν.

Οι φίλοι της Βέροιας πρέπει να ξέρουν ότι η...καταιγίδα που έπληξε την αγαπημένη τους ομάδα φτάνει στο τέλος της. Η νέα ημέρα που ξημερώνει θα είναι δύσκολη αλλά θα είναι απαλλαγμένη από βαρίδια και το σημαντικότερο θα έχει προοπτική.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69