tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε την Καρδίτσα και επέστρεψε στις νίκες η Βέροια (φωτογραφίες)

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Με γκολ του Σουλιώτη στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Αναγέννησης Καρδίτσας. Η Βέροια είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα ενώ μια φορά είδε το δοκάρι να της στερεί το γκολ. Από την άλλη, κινδύνευσε και με ισοφάριση.

Η Βέροια έψαξε το γρήγορο γκολ και η προσπάθειά της είχε επιτυχία. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Γκέκα, ο Σουλιώτης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Νωρίτερα, στο 8’ ο Ουνγιαλίδης πετάχτηκε, σε αντεπίθεση της Βέροιας, βγήκε από πίσω και αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο, άνοιξε όμως πολύ την μπάλα και ίσα που πρόλαβε να κάνει μια σέντρα, αλλά δεν ακολουθούσε κανείς συμπαίκτης του.

Παρά τον αιφνιδιασμό, η Αναγέννηση ισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε μπροστά αλλά δεν βρήκε ανοιχτούς διαδρόμους για να μπει στην περιοχή της Βέροιας. Η πρώτη αξιόλογη τελική των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 30’ όταν ο Σταματάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κονέ προσπάθησε με κεφαλιά προς τα πίσω να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαγκιόζη.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, η Βέροια είχε δυο «πονηρά» σουτ του Μπαστιάνου, τα οποία εξουδετερώθηκαν από τον Γκέκα. Στο 40’, ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας προσπάθησε με φαλτσαριστό πλασέ από τον άξονα να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκέκα. Στο 45’ ο Μπαστιάνος επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και πολύ πλάγια αλλά ο Γκέκας εκτινάχτηκε εντυπωσιακά και απόκρουσε.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 2-0. Ο Κοζάκης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ρούνεϊ πήρε μόνος την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γκέκα.

Στο 54’ η Αναγέννηση έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Πλαβούκο. Ο Δόρης δεν μπόρεσε να κόψει με τάκλιν, ο Πλαβούκος βγήκε μόνος από πλάγια θέση αλλά ο γιαγκιόζης απόκρουσε σε κόρνερ το κοντινό δυνατό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή απειλή στο 60’. Ο Τζέκος έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή της Βέροιας, στριφογύρισε, έκανε ένα χλιαρό σουτ αλλά ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε.

Μετά το 60’ η Αναγέννηση πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε την Βέροια ωστόσο στο 73’ σε μια αντεπίθεση της Βέροιας ο Μπαστιάνος έκανε από πλάγια θέση ένα επικίνδυνο φαλτσαριστό σουτ και ανάγκασε ξανά τον Γκέκα να εκτιναχτεί και να αποκρούσει.

Μετά το 75’ η Βέροια ισορρόπησε και στο 78’ είχε δοκάρι από πολύ κοντά. Ο Λίταινας πήρε την μπάλα, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, αντί να δώσει στον ξεμαρκάριστο Ρούνεϊ έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ σε αντεπίθεση της Βέροιας, ο Μπλέτσας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκέκας έπεσε στην γωνιά του και μπλόκαρε.

Στις καθηστερήσεις ο Κονέ προσπάθησε με σουτ μέσα από την περιοχή της Βέροιας να απειλήσει αλλά αμυντικός της Βασίλισσας έβαλε την κόντρα.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Καμπούρης, Δημόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Χαραλαμπίδης) Γιαγκιόζης, Σουλιώτης (61’ Λίταινας), Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (84’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος (90’ Μέξης), Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Βαζάκας) Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης (70’ Χατζάρας), Ποζατζίδης, Κονέ, Πλαβούκος (58’ Τζέκος).

Τα αποτελέσματα

Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Εργοτέλης - Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας 0-1
Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος 2-0
Άρης – ΟΦΗ 0-0
Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 0-3 α.α.

Τα ματς του Σαββάτου

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-1
Α.Ε. Καραϊσκάκης – Τρίκαλα 0-1
Σπάρτη – Πανσερραϊκός 1-0

Βαθμολογία

1 ΑΡΗΣ 22
2 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 19
3 ΟΦΗ 15
4 ΔΟΞΑ ΔΡ. 14
5 ΣΠΑΡΤΗ 14
6 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 13
7 ΤΡΙΚΑΛΑ 12
8 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 12
9 ΒΕΡΟΙΑ 12
10 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 10
11 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 10
12 ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10
13 AOX ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 9
14 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ, 9
15 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 8
16 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4
17 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3
18 ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ -51

* δεν υπολογίζεται το Κισσαμικός - Βέροια

{jlex}flickr:72157688453357302{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69