tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε με κατεβασμένα χέρια στην Τούμπα η Βέροια

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ η Βέροια. Η «Βασίλισσα» δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές και σχετικά νωρίς έχασε την επαφή με το σκορ.

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Σημείωσε δυο γκολ ενώ δεν επέτρεψε στην Βέροια να δημιουργήσει ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Στο 17’ ο Ενρίκε εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σισοκό (χλιαρό γύρισμα προς τα πίσω), απέφυγε τον Λόπεθ και έγραψε το 1-0.

Στο 18’ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Κάμπος κέρδισε τον κόντρα απ' τον Ασίγκμπα, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Λόπεθ απόκρουσε.

Στο 22’ ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. O Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Κάμπος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ασίγκμπα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 41’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Ενρίκε μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ο Βασιλαντωνόπουλος τον βρήκε στον βηματισμό, ανατρέποντάς τον και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς και έγραψε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο με νέο γκολ και ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Πρίγιοβιτς με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Η Βέροια δημιούργησε την πρώτη της φάση στο 62’. Μετά από σέντρα, ο Άρτσε έκανε ένα εναέριο σουτ στην κίνηση αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν ανησύχησε.

Στο 71’ πάλι η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αντωνιάν έστρωσε στον Μπαλάφα αλλά ο τελευταίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε η Βέροια, το πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Στο 72’ ο Ουάρντα έκλεψε τη μπάλα, πέρασε κάθετη πάσα στον Πέλκας, ο οποίος έσκαψε τη μπάλα και "κρέμασε" τον Λόπεθ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 4-0.

Στο 87’ σουτ του Καπετάνου η μπάλα χτύπησε στον Βαρέλα και κατέληξε άουτ.

Στο 89’ άλλη μια καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σουτ του Πρίγιοβιτς, η μπάλα χτύπησε στον Σισοκό και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις νέο σουτ του Καπετάνου από καλή θέση άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Βασιλόπουλος, Κωνστάντιος)

ΠΑΟΚ: Γλύκος (63’ Σαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (55’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Σάχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69’ Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58’ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77' Λινάρδος), Άρτσε (67’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69