tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στα...σημεία η Βέροια από τον Πανιώνιο

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Βέροια από τον Πανιώνιο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις που κρίθηκε στο γκολ του Μοχάμεντ Μπεν στην αρχή του ματς. Οι φιλοξενούμενοι με μια φάση, πήρε το ματς απέναντι σε μια Βέροια που δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις εκτέλεσης στις δυο περιοχές και περισσότερο κούρασαν τους φιλάθλους παρά τους διασκέδασαν.

Το σκορ άνοιξε νωρίς. Μόλις στο 8’, ο Μπεν με σουτ μέσα από την περιοχή του Λόπεζ, μετά από όμορφη συνεργασία των φιλοξενούμενων και αδυναμία της Βεροιώτικης άμυνας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεζ.

Η Βέροια μετά το γκολ προσπάθησε να βγει μπροστά και είχε δυο επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή που εξουδετερώθηκαν από τον Γαννιώτη, το πρώτο στο 12’ με τον Καπετάνο και το δεύτερο με τον Στόιτσεφ στο 14’.

Από εκεί και μετά η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήταν χωρίς ρυθμό και φλύαρη και δεν μπόρεσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη, ο Πανιώνιος άφησε χώρο στην Βέροια με στόχο να χτυπήσει γρήγορα στην αντεπίθεση. Οι παίκτες βρήκαν αρκετές ευκαιρίες να τρέξουν αλλά οι αμυντικοί της Βέροιας ήταν αποτελεσματικοί και δεν τους επέτρεψαν να μπουν απειλητικά στην περιοχή τους.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο αλλά παρέμεινε φλίαρη. Στο 46’ έφτασε κοντά στο γκολ μετά από χαμηλή σέντρα από δεξιά του Σαρπόνγκ αλλά ο Καπετάνος που έπεσε για προβολή, δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να νικήσει τον Γιαννιώτη από κοντά.

Στο 62' είχαμε άλλη μια καλή στιγμή για την Βέροια. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Στόιτσεφ, ο Γιαννιώτης έδιωξε δύσκολα.

Στο τελευταίο ημίωρο δεν άλλαξε κάτι. Η Βέροια παρέμεινε φλίαρη, δεν απείλησε και ο Πανιώνιος συντήρησε το προβάδισμα και έφυγε νικητής.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Νταλούκας, Κωτούλας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Τερζής) Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ασίγμπα, Καλί, Τόμας, Στόιτσεφ (80’ Μίλιεβιτς), Άρτσε (46’ Μπαλάφας), Κάλβο (68’ Μπελαΐντ), Καπετάνος, Σαρπόγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Μιλόγιεβιτς) Γαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (90' Καθάριος), Μασούντ, Μασούρας (80’ Σαββίδης), Μαχμούτοβιτς (46’ Λάμπρου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69