tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ερνάντεζ και Γκρανέρο θέλουν πολλά χρόνια την Βέροια στην Superleague

Την φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν στην Βέροια εξήγησαν στην παρουσίασή τους από την διοίκηση της «βασίλισσας» ο τεχνικός διευθυντής Κίκε Ερνάντεζ και ο τεχνικός της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο. Στόχος τους είναι να χτίσουν βάσεις ώστε να μείνει πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία η ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κίκε Ερνάντεζ τόνισε: «Θα είμαι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ερχόμαστε να δουλέψουμε με πολύ ενθουσιασμό για να προχωρήσει η Βέροια και να μείνει πολλά χρόνια στην Superleague. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Με σκληρή δουλειά καθημερινά, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας»

Σε ερώτηση αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο, ο κ. Ερνάντεζ απάντησε: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου αλλά δεν θα παραβλέψουμε ότι καλό έχει κάνει η Βέροια. Σεβόμαστε την ιστορία της ομάδας.. Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να περάσουμε το στιλ μας. Χρειάζεται χρόνος. Επίσης γνωρίζουμε ότι χρειάζονται στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Έχουμε την σύμφωνη γνώμη του προέδρου. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε μια ομάδα από την αρχή. Θα έχουμε στην ομάδα έναν σημαντικό αριθμό ελλήνων παικτών. Το σημαντικό δεν είναι όμως από πού θα είναι οι παίκτες. Σημασία έχει να είναι καλοί παίκτες. Αναφορικά με το ρόστερ, στην Ισπανία έχουμε 22-25 παίκτες».

Αναφορικά με τα τμήματα υποδομής, ο κ. Ερνάντεζ τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη γι αυτό το κομμάτι. Θα συζητήσουμε όμως και γι αυτά τα τμήματα».

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο κ. Ερνάντεζ είπε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο Ταγαροχώρι και μετά θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο για το κυρίως κομμάτι.

Ο προπονητής Χοσέ Γκρανέρο σημείωσε: «Γνωρίζουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζουν Ισπανοί παίκτες στην Ελλάδα, έχουμε Έλληνες στην Ισπανία. Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαιτήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να δουλέψω σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε καλό στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αγαπάμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε με περάσουμε με σεβασμό το Ισπανικό στυλ».

Σε ερώτηση για το ποιο σύστημα του αρέσει, ο κ. Γκρανέρο είπε: «Είναι πιο σημαντικό να το δούμε παρά να το πούμε. Θέλουμε να έχει η ομάδα ρυθμό νωρίς και να έχει τρόπο να νικήσει».

Για την συμπλήρωση του ρόστερ, ο κ. Γκρανέρο σημείωσε: «Ξέρουμε τις ελλείψεις που έχουμε και θα προχωρήσουμε για να καλύψουμε τις ανάγκες μας».

Σε ερώτηση για το αν ο στόχος είναι η παραμονή απάντησε: «Θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις τις ομάδες και να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα».

Σε ερώτηση αν είναι ένα προσωπικό στοίχημα γι αυτόν, ο κ. Γκρανέρο είπε: «Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από την Ισπανία. Είχα και πέρσι πρόταση να βγω εκτός Ισπανίας. Άκουσα καλά λόγια για την Βέροια κι έτσι πήρα την απόφαση να έρθω».

Ερωτηθείς αν συνεργάστηκε ποτέ με τον κ. Ερνάντεζ, ο κ. Γκρανέρο σημείωσε ότι τον είχε προπονητή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69