tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σέντρα στις 10-11 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τον Κοντονή

Στη σέντρα θα μας βρει το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αντιπρόδρος της Σούπερ Λιγκ, Χρήστος Δάρας, εξερχόμενος από τη συνάντηση μεταξύ των ΠΑΕ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο μόνος από τους «ισχυρούς άνδρες» των τεσσάρων «μεγάλων», που έδωσε το «παρών» στη συνάντηση με τον υφυπουργό.

Παρέστη επίσης ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Παναγόπουλο, ο Ολυμπιακός από τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ ο ΠΑΟΚ από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των άλλων ΠΑΕ που παραβρέθηκαν ήταν οι: Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Ευάγγελος Μπαταγιάννης (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Μανώλης Μαθιουλάκης (Πλατανιάς), Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), Χρήστος Πανόπουλος (Ξάνθη), Άγγελος Σπίγγος (Κέρκυρα), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λάμπρος Μπαλόκας (Λεβαδειακός), Κώστας Παπαδόπουλος (Βέροια) και Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ).

πηγή: www.in.gr 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69