tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πρόβα τζενεράλε για Βέροια στην Κέρκυρα

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 δίνει το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 η Βέροια.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα αντιμετωπίσει, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, την τοπική ομάδα σε μια αναμέτρηση, η οποία θ’ αρχίσει στις 18:30 και σίγουρα θ’ αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετα την απογευματινή προπόνηση πήρε στην αποστολή 20 παίκτες. Ανάμεσά τους είναι και τα τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα Καπετάνος, Βίτι και Σάρπογκ, οι οποίοι θα φορέσουν για πρώτη φορά την κυανέρυθρη φανέλλα.

Οι 20 που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Χαροντάκης, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Καλί, Σισοκό, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος Γ., Τόμας, Άρτσε, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Σάρπογκ, Κάλβο, Βίτι, Καπετάνος, Μεληκιώτης, Φόρτες.

Απο την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (πλην του ανέτοιμου Ντιμιτρόφσκι) και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες της ομάδας, αν και λογικά θα επιχειρήσει να δει στον αγωνιστικό χώρο και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του αναφορικά με το σχήμα και την ενδεκάδα, που προσανατολίζεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο ΕΑΚΚ θα γίνει μόνο από τη μεγάλη εξέδρα, στην οποία τα εισιτήρια θα τιμώνται 10 ευρώ.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69