tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπέγραψε στην Βέροια ο Ρομπέρτο Μπατιόν

battion

Την απόκτηση του Ρομπέρτο Μπατιόν ανακοίνωσε η Βέροια. Ο 32χρονος αμυντικός χαφ, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Άρη τη σεζόν 2008-2009, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και είναι και τυπικά μέλος της «Βασίλισσας». Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή Roberto Miguel Battion.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και γίνομαι μέλος της Βέροιας. Έχω έρθει με πάρα πολλά όνειρα για την καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η σεζόν αυτή θα είναι αρκετά καλή για την ομάδα μας."

Ο Roberto επέλεξε να αγωνίζεται με το No 6".

Ποιος είναι ο Ρομπέρο Μπατιόν

Ο Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1982 στη Σάντα Φε της Αργεντινής, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει ύψος 1,88μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με την πρώτη ομάδα της οποίας έπαιξε από το 2001 μέχρι το 2007.

Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για να ακολουθήσει ο Άρης το 2008. Στους «κίτρινους» αγωνίστηκε για ένα χρόνο, αφού τον επόμενο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάνφιλντ. Από το 2010 μέχρι και σήμερα φορούσε τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε και πλέον ετοιμάζεται να γίνει... κάτοικος Βέροιας.

Μάλιστα, είναι και κάτοχος δύο τίτλων, της Απερτούρα Αργεντινής με την Μπάνφιλντ το 2009 και του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ιντεπεντιέντε το 2010.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69