tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε στο φιλικό τον Πανθρακικό η Βέροια

veria pas kalts

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια η Βέροια. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού. Το ματς παρακολούθησε και το νέο αποκτήμα της Βέροιας, ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Στο πρώτο μέρος ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο σκορ στο 18' με πλασέ του Αράμπα μετά από πάσα του Τριανταφυλλάκου. Η Βέροια είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο Μπεν αλλά αστόχησε. Η Βέροια είχε επίσης ένα καλό σουτ του Ντουμίτρου στο 2' που έφυγε άουτ κι ένα σουτ του ιδίου παίκτη στο 9' που απέκρουσε ο φιλοξενουμενος τερματοφύλακας. Από την άλλη ο Πανθρακικός είχε μια κεφαλιά του Χασομέρη στο 4' που απέκρουσε ο Καντιμοίρης κι ένα πλασέ του Αράμπα στο 11' που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια αναζήτησε την ισοφάριση. Στο 55' σουτ του Μπεν εξουδετερώθηκε από τον Φερνάντες και στο 65' σουτ του Παυλίδη πέρασε άουτ.
Η Βέροια εφτασε στην ισοφάριση στο 78' με εκτέλεση φάουλ του Καλτσά και πήρε την νίκη στην εκπνοή με σουτ του Μάνου.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλον, Βερτζος, Καταλά (46' Καλί), Αμαραντίδης, Μπατιόν (46' Σέντρικ), Βάσκες (46' Βεργώνης), Μπεν, Ντουμίτρου (46' Εσπάρθα / 69' λ.τ. Μπαργκάν), Χασελμπαϊνκ (46' Καλτσάς), Κάμπορα (46' Παυλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φερνάντες, Παπαγεωργίου (77' Σδράβος), Σερφά, Εμπό, Λαδάκης (46' Μεχία), Τριανταφυλλάκος (46' Γκιγέρμο), Κάσες (46' Ντιγκινί), Τζάνης (61' Σαμπατ / 85' Φραγκούλης), Χασομέρης (46' Μπαϊκαρά), Τσουμάνης (71' Χρήστου), Αράμπα (46' Ιγκορ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69