tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλί: "Προτίμησα την πρώτη κατηγορία αν και ήθελα να συνεργαστώ με Καλαϊτζίδη"

Μπορεί να… έριξε άκυρο την τελευταία στιγμή στον Άρη προτιμώντας την Βέροια, αλλά ο Σιρίλ Καλί φρόντισε να τονίσει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα φορέσει τη φανέλα των «κίτρινων». Μάλιστα, ο Γάλλος αμυντικός επεσήμανε πως έμεινε άυπνος τη νύχτα προκειμένου να επιλέξει ανάμεσα σε Άρη και Βέροια, διαλέγοντας τελικά τη «βασίλισσα του Βορρά».

«Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στον Άρη και να συνεργαστώ με τον κ. Καλαϊτζίδη που τον θεωρώ σαν ποδοσφαιρικό μου πατέρα. Υπήρχε όντως συμφωνία με τον Άρη, αλλά σήμερα το πρωί άλλαξα άποψη μετά από την πρόταση της Βέροιας. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ, ήθελα να συνεργαστώ με τον Καλαϊτζίδη και να παίξω για τον Άρη, αλλά ο κάθε παίκτης προτιμά να παίξει στην πρώτη κατηγορία» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι φίλοι του Άρη για μένα τώρα που άλλαξα την απόφασή μου, αλλά θέλω να τους πω ότι από την πρώτη στιγμή που έπαιξα ως αντίπαλος με τις Σέρρες, ήθελα κάποια στιγμή να φορέσω την φανέλα του Άρη και πιστεύω αυτό να συμβεί στο μέλλον».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69