tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Πήρε βοηθό προπονητή

Εκτός από τις μεταγραφικές προσθήκες που αφορούν το ρόστερ της Βέροιας, οι ιθύνοντες της ομάδας ασχολούνται εξίσου και με το τεχνικό επιτελείο του Γκρανέρο. Έτσι, προστέθηκε ακόμη ένας συνεργάτης στο πλάι του Ισπανού τεχνικού, για τον οποίο είχε την καλύτερη άποψη ο Κίκε Ερνάντεθ.

Ο συμπατριώτης του Γκρανέρο, που έχει πάρει τα… κλειδιά από τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, εισηγήθηκε την σύναψη συνεργασίας με τον Αντώνη Σαριόγλου, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στον Άρη. Έτσι, ο τελευταίος δεν άργησε να συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Ημαθίας και ήδη έχει αναλάβει καθήκοντα βοηθού του Γκρανέρο παρακολουθώντας μαζί με τον Ισπανό τις προπονήσεις της Βέροιας και συνεισφέροντας στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι παίκτες της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες την Κυριακής (13/7) καθώς τους δόθηκε ρεπό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται από Δευτέρα (14/7). Τέλος, σχετικά με τις επόμενες κινήσεις στο… μεταγραφικό παζάρι, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η απόφαση του Γκρανέρο για τους δυο υπό δοκιμή παίκτες αλλά και το ξεκαθάρισμα του… τοπίου με τον Μαλονγκά που δεν έχει μεταβεί στην Ημαθία παρά τα όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί και δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της ομάδας να στραφούν αλλού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69