tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοντά σε έγχρωμο εξτρέμ η Βέροια

Για αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ στρέφονται Επίσης η Βέροια βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση ενός έγχρωμου δεξιού εξτρέμ με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά και πολύ κοντά σε έναν παλιό της γνώριμο.

Προφορική συμφωνία με έγχρωμο δεξί εξτρέμ φέρεται να έχει κάνει η Βέροια, σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μεταγραφικοί στόχοι από την Ισπανία που είχε εισηγηθεί ο Κίκε Ερνάντεθ φαίνεται να έχουν δυσκολίες κι έτσι η ομάδα στράφηκε στην γαλλική αγορά και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Κατά τα λοιπά σήμερα το βράδυ εξάλλου έρχεται από την Ιταλία ο Ντομινίκ Μαλονγκά και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του. Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ο Γάλλος επιθετικός θα ενσωματωθεί από αύριο στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Τέλος στις προπονήσεις της Βέροιας επέστρεψε και πάλι ο Μοχάμεντ Μπεν ωστόσο θεωρείται δεδομένη η διάθεση πώλησής του με την Λέστερ να φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση.

Η πρόταση της αγγλικής ομάδας δείχνει να απασχολεί την διοίκηση της ΠΑΕ όπως και αυτές που υπάρχουνε από ομάδες της Τουρκίας και της Γαλλίας και μέχρι τις 31 Αυγούστου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69