tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ήττα ολοκλήρωσε την σεζόν η Βέροια - Άξιζε την ισοπαλία στο Αγρίνιο

veria levadiakos

Με ήττα ολοκλήρωσε την σεζόν η Βέροια. Μετά από ένα αμφίρροπο ματς έχασε στο Αγρίνιο με 2-0 από τον Παναιτωλικό. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ανήκε στους γηπεδούχους που πήραν και το προβάδισμα. Στην επανάληψη η Βέροια είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον Παναιτωλικό. Μετά από ένα αμφίρροπο 20λεπτο, οι Αγρινιώτες κυριάρχησαν, σημείωσαν ένα γκολ και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Στο 20' ο Κουτρουμάνος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε. Στο 21' μετά από σέντρα από δεξιά, ο Άλβες έκανε την κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε πλασαριστά, ο Μαρτίνες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μαραγκός έβαλε το πόδι να διώξει και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 25' μετά από μια φάση διαρκείας, ο Μαρτίνες έδωσε στον Κάπελ αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε το κοντινό πλασέ. Στο 27' σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Λάζαρ βρέθηκε μόνος σε θέση βολής στην περιοχή της Βέροιας, αλλά πριν το σουτ, γλίστρισε και έπεσε.

Στο 30' ο Κάπελ πήρε την πάσα από τον Βιγιαφάνιες, έκανε το σουτ αμαρκάριστος στην περιοχή της Βέροιας αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 37' ο Ναζλίδης με τον Τάτο συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού, έκανε το πλασέ αλλά ο Ράφαελ απόκρουσε και η άμυνα του απομάκρυνε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς και δημιούργησε απειλές για γκολ.

Στο 55' και στο 56' η Βέροια είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά και τις δυο φορές ο Γεωργιάδης αστόχησε.

Την πρώτη φορά μετά από συνεργασία Ναζλίδη, Ντουμίτρου η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Την δεύτερη φορά ο Γεωργιάδης πήρε την πάσα από τον Τάτο, έκανε το πλασέ μόνος αλλά ο Ράφαελ απόκρουσε.

Στο 62' ο Ντουμίτρου πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απόκρουσε. Στο 69' ο Μαλόν έκανε την κούρσα από αριστερά, έκανε την σέντρα, ο Γεωργιάδης προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και σώθηκε η εστία του Παναιτωλικού. Στο 74' ήταν η σειρά του Μαλόν. Ο Ισπανός έκανε σουτ μέσα από πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ότι δεν έκανε η Βέροια, το πέτυχε ο Παναιτωλικός στο 78'. Ο Εντζεγκέλε βρήκε με το κεφάλι τον Μορένο και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας για δεύτερη φορά.

Στο 84' ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά. Ο Λάζαρ έκανε μια δύσκολη κεφαλιά μετά από σέντρα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 86' ο Τάτος βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή του Ράφαελ, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απόκρουσε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Βιγαφάνιες, Μαρτίνες (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Εντζεγκέλε, Κάπελ, Γοδόι (72' Ρούσκου), Κούσας, Άλβες (67' Μορένο), Λάζαρ, Κουτρουμάνος, Κέβιν.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (90' Καταλά), Ντουμίτρου (73' Άρτσε), Μπαλάφας, Τάτος, Όστοϊτς, Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μπατιόν (81' Κάμπορα).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69