tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ούγγρο φορ απέκτησε η Νάουσα

Συνεχίζει τις πολύ δυνατές προσθήκες η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, ώστε να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο στην περίοδο 2022-23 στη Γ΄ Εθνική θα προσφέρει θέαμα, αποτελέσματα και διακρίσεις στο φίλαθλο κοινό της πόλης και της περιοχής.

Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ ή εξετάζονται για ένταξη από το προπονητικό τιμ, ξεκίνησαν ήδη οι προσπάθειες απόκτησης έμπειρων ξένων ποδοσφαιριστών, με ικανότητες, γνώση και εμπειρίες στα ελληνικά γήπεδα.

Πρώτη προσθήκη ξένου παίκτη είναι ο 24χρονος Ούγγρος σέντερ φορ Kristan Pal, ο οποίος θα βρεθεί στη Νάουσα την ερχόμενη εβδομάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ούγγρος στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική Ουίπεστ, ενώ έχει αγωνιστεί στη Fehervar (Βίντι) και στη σλοβάκικη Stropkov. Από την περίοδο 2020-21 αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα της Προοδευτικής και του Αγίου Νικολάου.

Ο 24χρονος άσσος διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα και την ποιότητα του, καθώς είναι ένα ποδοσφαιριστής με το ένστικτο του σέντερ φορ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ