tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτύρεται για τον υποβιβασμό των Τρικάλων η ΕΠΣ Ημαθίας

Στο τοπικό πρωτάθλημα υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Με επιστολή της η ΕΠΣ Ημαθίας εκφράζει την διαμαρτυρία της και χαρακτηρίζει την απόφαση άδικη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

"Με λύπη και ιδιαίτερο προβληματισμό ενημερωθήκαμε για την Απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με την οποία το Σωματείο της δύναμης της Ένωσης μας ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταδικάζεται σ’ έναν άδικο υποβιβασμό, τρεις μήνες -άκουσον, άκουσον- μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δυστυχώς αυτή η Απόφαση μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, όταν τα πρωταθλήματα ξεκινούσαν με άλλες ομάδες και μεσούσης της περιόδου συνεχίζονταν και ολοκληρώνονταν με άλλες, ελέω δικαστικών αποφάσεων.

Μοιραία προκύπτουν και μία σειρά από ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους υπευθύνους ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ!!!

Πώς είναι δυνατόν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) να προχωρά σε διόρθωση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης μιας κατηγορίας, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από την Απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης (C.A.S.); Υπάρχουν δημοσιεύματα επ’ αυτού που χρήζουν διάψευσης από τους αρμοδίους, αν και κάτι τέτοιο πολύ φοβόμαστε ότι δεν μπορεί να συμβεί διότι το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά είναι αδιάψευστος μάρτυρας: «… thePartiesareinformedthattheoperativepart …didnotorderthecorrectionofthefinalstandingsofthe 2ndGroupoftheGreekDivisionC». Τα σχόλια περιττεύουν.

Και πώς είναι δυνατόν μια τέτοια Απόφαση να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, μόνο σε ό,τι αφορά τις θέσεις που σχετίζονται με τον υποβιβασμό, αφήνοντας εκτός τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν δικαίωμα προβιβασμού; Και τελικά πώς γίνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να δίνει 3 βαθμούς στον νικητή και 3 στον ηττημένο; Γιατί σε τελική ανάλυση αυτό γίνεται…

Η δικαιοσύνη, όταν λέμε ότι είναι τυφλή, προφανώς δεν εννοούμε ότι έχει το δικαίωμα να «αλληθωρίζει», και σε άλλες περιπτώσεις μια Απόφαση να εφαρμόζεται, ενώ σε άλλες όχι. Ζητάμε αποκατάσταση της αδικίας, διότι στο τέλος της ημέρας μία ομάδα κέρδισε έναν αγώνα χρησιμοποιώντας έναν τιμωρημένο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο κακώς δεν είχε ενημερωθεί από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Αυτό ας μην το ξεχνάμε… Δεν γίνεται λοιπόν τα λάθη και οι αβλεψίες μιας επιτροπής να ορίζουν για ιστορικά σωματεία την άνοδο και τη μη άνοδο, την παραμονή στην κατηγορία και τον υποβιβασμό.

Παραμονή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και των δύο εμπλεκομένων σωματείων και άνοδος και των δύο άλλων στη Superleague 2είναι η μόνη λύση. Δεν είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ