tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άλωσε τον Βόλο η Βέροια

Νικηφόρο ήταν το πέρασα της Βέροιας από τον Βόλο. Με γκολ του Λουκίνα στο 12' (φωτογραφία), επικράτησε με 0-1 του Ολυμπιακού και έκανε το 3Χ3. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ ενώ στο αντίποδα δεν κινδύνευσε από τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα ματς κέντρου, με λίγες επικίνδυνες φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε τον αέρα με το μέρος του, άσκησε πίεση ψηλά αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσεις φάσεις εκτέλεσης στην περιοχή της Βέροιας. Η καλύτερή του στιγμή ήταν ένα σουτ του Μπουτζίκου έξω από την περιοχή που κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

 Η Βέροια ήταν αποτελεσματική και ψύχραιμη στον ανασταλτικό τομέα και κράτησε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή του Βελλίδη. Σε μια από τις αντεπιθέσεις της μάλιστα, η «Βασίλισσα» έφτασε στο 0-1, προβάδισμα που διατήρησε μέχρι την ανάπαυλα.

Το γκολ του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 12’. Ο Λουκίνας μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» με προσποίηση τον Γιαννίτση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε άλλη μια απειλή στο πρώτο μέρος. Στο 35’ ο Πόζογλου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ξενοδόχωφ απόκρουσε δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο. Σε αυτό το διάστημα, είχε ένα δοκάρι και ένα πολύ καλό σουτ. Συγκεκριμένα, στο 52’ ο Πασάς έστρωσε στον Λουκίνας, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 54’ ο Πασάς έκανε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο αλλά ο Ξενοδόχωφ ήταν σε καλή θέση και απόκρουσε.

Η Βέροια ανέβηκε ψηλότερα και συνέχισε να δημιουργεί απειλές. Στο 66’ ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78’ η Βέροια έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 70’ μετά από σέντρα, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από την πλευρά του Βόλου, ένα σουτ του Βουκελάτου εξω από την περιοχή στο 60’ δεν ανησύχησε τον Βελλίδη ενώ το σουτ του Ντούριτς μέσα από την περιοχή έφυγε πολύ ψηλά άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Διαμάντης, Δέλλιος)

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηρόφωτος) : Ξενοδόχοφ, Γραικός (80’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας (46’ Χολέβας), Παπακώστας (80’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (57’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (89’ Στάμου), Πασάς (66’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (46’ Σιμόνι), Λουκίνας.

Αποτελέσματα

Βόρειος Όμιλος

Απόλλων Πόντου – Καβάλα  0-1
Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βέροια  0-1
Πιερικός – Θεσπρωτός  2-0
ΠΟ Τρίγλιας – Πανσερραϊκός  0-0
Αλμωπός Αριδαίας – ΑΕΠ Κοζάνης  1-1

Βαθμολογία

  1. Βέροια 9
  2. Καβάλα 9
  3. Ολυμπιακός Βόλου 6
  4. Πιερικός 6
  5. Πανσερραϊκός 4
  6. ΠΟ Τρίγλιας 2
  7. Θεσπρωτός 3
  8. Αλμωπός Αριδαίας 2
  9. ΑΕΠ Κοζάνης 1
  10. Απόλλων Πόντου 0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ