tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ζευγάρωσε τις νίκες της η Βέροια

Ζευγάρωσε τις νίκες της την Τετάρτη η Βέροια. Με εύστοχο πέναλτι του Πασά στο πρώτο μέρος επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 1-0. Η Βέροια αντιμετώπισε δυσκολίες στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας και δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα. Στον αντίποδα, η Βέροια δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο σε κανένα σημείο.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια είχε τον έλεγχο, πήρε προβάδισμα και δεν απειλήθηκε από τον Απόλλωνα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και εμπόδισαν την Βέροια να βρει τον ρυθμό της.

Το γκολ της Βέροιας σημειώθηκε στο 27’ με πέναλτι. Ο Ζήσης ανέτρεψε τον Πόζογλου που πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς. 

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Στο 17’ ο Παπαχρήστος έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Βέροια διατήρησε το πάνω χέρι, κράτησε μακριά από την εστία της τον αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες στην περιοχή του Απόλλωνα. Ένα γυριστό του Πόζογλου στο 60’ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ ήταν η καλύτερη στιγμή της Βέροιας ενώ μια χλιαρή κεφαλιά του Λουκίνα από κοντά στο 70’ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Πολίτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Φαλτάκας, Κορώνας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (84’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62’ Βεργώνης), Λουκίνας, Πασάς (84’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (75’ Καραγιάννης), Σιμόνι (62’ Μούργος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77’ Φράγκος) , Δεινόπαπας, Τουρσίδης (45’ Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (91’ Αντωνιάδης).

Αποτελέσματα  2η αγωνιστική 

Βόρειος όμιλος

Θεσπρωτός – Καβάλα 0-1 (37' Βαλαβανόπουλος)

Βέροια– Απόλλων Πόντου 1-0 (29' Πασάς πεν.)

Τρίγλια – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (90' Μπρίτο πεν. - 83' Μανιός)

Πανσερραϊκός – Πιερικός 2-0 (45', 47' Γεωργιάδης)

ΑΕΠ Κοζάνης – Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (65' Τρομπούκης - 50', 75' Παπαδημητρίου, 60' Βουκελάτος)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ