tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δερμιτζάκης: "Μοναδικός σκοπός μας φέτος είναι η άνοδος"

Στην σημερινή (19/2) εκπομπή της ΕΡΤ3 "Ο κόσμος των σπορ" φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος μίλησε για τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σεζόν, για το ξεκίνημα των προπονήσεων και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Μας έλλειψε, όχι μόνο στην δική μας οικογένεια αλλά και σε όλη της FL, αυτό που γίνεται πλέον από την περασμένη Δευτέρα, δηλαδή οι ομαδικές προπονήσεις.

Θα πάμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα, αφού θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγους μήνες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά εγώ προσωπικά το σέβομαι, όπως σέβομαι και όλες τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων .

Δεν είναι όμως το ποδόσφαιρο κάτι διαφορετικό και καλώς ξεκινήσαμε τις ομαδικές προπονήσεις. Εκείνο που προέχει ωστόσο είναι η ασφάλεια των παικτών, ώστε να αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς σοβαρά προβλήματα".

Για το πότε θα ξεκινήσει και πότε θα ολοκληρωθεί το νέο πρωτάθλημα της FL:

"Η ενημέρωσή μας είναι ότι η έναρξη θα γίνει στις 28 Μαρτίου, ενώ το τέλος του πρωταθλήματος πηγαίνει για τέλη Ιουνίου. Θα έχουμε δηλαδή περίπου 6 παιχνίδια το μήνα και θα υπάρξουν κάποιες εμβόλιμες. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση και επιβάρυνση στους παίκτες".

Για την προετοιμασία και τα τεστ:

"Ευθύνη για την 3μηνη διακοπή δεν έχει μόνο ο κορονοϊός αλλά και οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του αθλητισμού στα χέρια τους. Εμείς σαν ΒΕΡΟΙΑ είμαστε τυχεροί καθώς στην ομάδα μας βρίσκεται η οικογένεια Μπίκα, η οποία μας παρέχει τα πάντα. Έχουμε κάνει μέχρι τώρα πέντε ράπιντ τεστ, ενώ την πρώτη μέρα των ομαδικών προπονήσεων κάναμε και το μοριακό τεστ και το ευχάριστο ήταν ότι όλα βγήκαν αρνητικά".

Για τους στόχους της "Βασίλισσας":

"Η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να είναι μια νεοσύστατη ΠΑΕ, αλλά είναι χτισμένη πάνω στα θεμέλια της "Βασίλισσας του βορρά". Είναι μια ομάδα με πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, μια ομάδα που έχει αναδείξει σπουδαία ονόματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε αποκτήσει καλούς παίκτες που συνδυάζουν το ταλέντο με την πείρα. Μοναδικός σκοπός μας φέτος είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία και μετά κάθε χρόνο ακόμα πιο ψηλά".

Πηγή: https://www.kerkidasport.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ