tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη με Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια

Ισόπαλο έληξε το φιλικό της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ένα γερό τεστ και για τους δυο προπονητής εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια πήρε το προβάδισμα με τον Πασά σου 34’, με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντα Κάμπο στο 48’, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-2. Η Βέροια ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα (ανατροπή Πόζογλου) στο 72'.

Σε δήλωσή του μετά το ματς προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: “Ήταν ένα πολύ καλό ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ρυθμό, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα και επιθετικά δημιουργήσαμε πολλούς προβληματισμούς στον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη ισοφάριση αλλά και την κούραση παικτών μας που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, πήραν την κατοχή της μπάλας και το προβάδισμα στο σκορ. Μετά το 1-2, βγάλαμε πείσμα, παλέψαμε, φτάσαμε στην ισοφάριση και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Κρατάμε την όρεξη, την διάθεση και την εικόνα του πρώτου μέρους. Μας δημιουργεί προβληματισμό ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Για την εποχή, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα”.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Παπαδάκης, Μπέκας)

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (60’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (68’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας (53’ Στάμου), Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (73’ Μουχάλης), Καραγιάννης (68’ Σιμόνι), Πόζογλου, Πασάς (84’ Ιωάννου), Λουκίνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λαδάς, Παπακώστας, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, (75’ Πατρώνης) Αγροδήμος, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Κόλα (90’ Βλάχος), Παπαδημητρίου (46’ Βασιλούδης), Μπρούνο, (68’ Γεωργακόπουλος, 90’ Μπόλης) Ντα Κάμπο (75’ Ρόκας).

veria olimpiakos 0032veria olimpiakos 0032

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ