tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένωση SL2-FL: Απορρίφθηκε η πρόταση για δύο ομίλους σε ενιαία Β’ Εθνική

Σταθερή στην άποψη της παρέμεινε η Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 – Football League αναφορικά με την αναδιάρθρωση. Με την πρόταση της να περιμένει 18 στην SL1, 16 σε SL2 και 14 σε FL.

Πάντως τέθηκε και πρόταση από τις ομάδες της Football League να καταργηθεί του χρόνου η εν λόγω κατηγορία και να υπάρξει μια ενιαία Β’ Εθνική σε δύο ομίλους των 16 ομάδων. Αυτή η πρόταση πήρε τις περισσότερες ψήφους αλλά δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη των ¾ και έτσι απορρίφθηκε… Βέβαια, ανεξάρτητα με το τι θέλει και τι λέει η Ένωση SL2-FL την απόφαση για την αναδιάρθρωση και πως θα γίνει θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (3/8)…

H ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

Πηγή: http://www.a-sports.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ