tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις έχασε στο Αιγάλεω η Βέροια

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, η Βέροια έχασε στο Αιγάλεω με 1-0. Η "Βασίλισσα" μετά από ένα νωθρό πρώτο μέρος, είχε τις ευκαιρίες στην επανάληψη για να πάρει προβάδισμα αλλά δεν βρήκε δίχτυα απέναντι σε ένα ακίνδυνο Αιγάλεω. Στις καθυστερήσεις όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σκόραραν και πήραν το ματς.

Το πρώτο μέρος έληξε 0-0 και είναι από τις λίγες φορές που το αποτέλεσμα δείχνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να φτάσουν παίκτες της σε θέση εκτέλεσης με στόχο το γκολ. 

Το ίδιο ισχύει και για το Αιγάλεω που δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές στην περιοχή της Βέροιας. Μια κεφάλια του Σταματάκη, μετά από μακρινό φάουλ του Τσιλιγκίρη στο 45' ήταν η μοναδική φάση των γηπεδούχων που δεν ανησύχησε τον Βοσνιάδη.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε πιο απειλητική. Έχασε στο 52' μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απόκρουσε. Η Βέροια απείλησε και στο 62' με Πόζογλου και Παυλίδη αλλά και τις δυο φορές σώματα των αμυντικών του Αιγάλεω απόκρουσαν. Στο 72' ο Βεργώνης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά πάλι ο Σικαλιάς απόκρουσε.

Το Αιγάλεω που δεν φάνηκε επιθετικά καθόλου στο δεύτερο μέρος, κέρδισε πέναλτι στο 92', σε μαρκάρισμα του Τσιλιγγίρη από τον Πολύζο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιλιγγίρης, έγραψε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Το πέναλτι αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους της Βέροιας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος (Καραθανάση, Γουρνιά)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36' Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουερέ (70' Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90' Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (83' Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (79' Καραγιάννης), Πασάς.

Τα αποτελέσματα

Αιγάλεω – Βέροια 1-0
Διαγόρας – Ιάλυσος 3-1
Θεσπρωτός – Καβάλα 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα 2-1
Ιεράπετρα – Τριγλία 3-0
Ιωνικός – Νίκη Βόλου 2-0
Τρίκαλα – Ασπρόπυργος 1-0

Βαθμολογία

1 Τρίκαλα 39
2 Ιωνικός 34
3 Βέροια 30
4 Ολυμπιακός Β. 30
5 Ιεράπετρα 30
6 Διαγόρας 29
7 Καβάλα 29
8 Νίκη Βόλου 29
9 Θεσπρωτός 21
10 Αιγάλεω 21
11 Ασπρόπυργος 20
12 Ιάλυσος Ρόδου 17
13 Καλαμάτα 15
14 Τρίγλια 14

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ