tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χειρουργήθηκε ο Πεταυράκης

Στο χειρουργείο μπήκε για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πρόσωπο του ο Σταύρος Πεταυράκης. Ο αμυντικός της Βέροιας τραυματίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης στην Τρίγλια και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων το επόμενο διάστημα.

lefidis

Την Κυριακή στον Ασπρόπυργο

Την Ένωση Ασπροπύργου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Αττική η Βέροια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Footall League. Μιλώντας για το ματς ο Δούκας Λεφίδης σημείωσε: «Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στο γήπεδο και να δείξουμε ότι μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη και για έναν ακόμη λόγο, για να την αφιερώσουμε στον Πεταυράκη που σήμερα εγχειρίστηκε και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων».

Αγωνιστικά, στο Κυριακάτικο ματς ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Ταΐρη και τον Πεταυράκη που σήμερα εγχειρίστηκε. Στον αντίποδα, στην διάθεση του κ. Γεωργιάδη είναι οι Παυλίδης, Πόζογλου των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν και ο Βεργώνης που εξέτισε την ποινή του.

petavra

Ευχές από την Βέροια

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Σταύρο Πεταυράκη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο αθλητής εγχειρίστηκε με επιτυχία σήμερα και αποκαταστάθηκε το κάταγμα οφθαλμικού κόγχου. Η Βέροια ευχαριστεί τον γναθοχειρούργο Dr. Ιωάννη Χατζηστεφάνου καθώς επίσης και τον οφθαλμίατρο της ομάδας Dr. Βασίλη Μαργαρίτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ