tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη με τον Βόλο η Βέροια - Μπορούσε και νίκη (φωτογραφίες, βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας με τον Βόλο. Η "Βασίλισσα" απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Βόλου και παρά τις δυο κατηγορίες που την χωρίζουν με τον αντίπαλο, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, έπαιξε στο ίσια τον αντίπαλο και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων.

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήρε το προβάδισμα αλλά η Βέροια είχε τις περισσότερες απειλές και έφτασε στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ. Στο 5' Ο Κυζιρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της Βεροιώτης άμυνας, μπήκε στην περιοχή της "Βασιλισσας" και πλάσαρε ιδανικά τον Μπλατσιώτη γράφοντας το 0-1!

Η Βέροια αντέδρασε και έχασε μοναδικό τετ α τερ με τον Μελικιώτη στο 24'. Στο 26' κεφαλιά του Σκααθαρούδη από κοντά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 32' σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 39' η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση με τον Ζούρκο από κοντά αλλά ο Μελισσάς απόκρουσε.

Στο 45' η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Ο  Λεφίδης έβγαλε ωραία για τον Σκαθαρούδη που μόνος με τον Μελισσά πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Το ματς ήταν ισορροπημένο και οι φάσεις στις δυο περιοχές ελάχιστες.

Στο 73' ο Πασάς για την Βέροια δεν πρόλαβε να πλασάρει ενώ στο 82' σουτ του Ηλιόπουλου μέσα από την περιοχή για τον Βόλο. κατέληξε άουτ.

Στο 86' σε αντεπίθεση της Βέροιας, ο Κανούλας έκανε το γύρισμα, ο Βασίλτσης πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Καραγκιόζης απόκρουσε. Στο 87' ο Βόλος είχε μια καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Μαντζή κατέληξε άουτ. Στο 88΄οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια ευκαιρία αλλά το σουτ του Κορελά μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Τσιμόπουλο.

Στο γήπεδο ήταν και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αποχώρησε στο 72' δυσαρεστημένος από την εικόνα των φιλοξενούμενων.  

Λίγος ο κόσμος (200-250 φίλαθλοι).

veria team

Διαιτητές: Καραντώνης (Παπαδάκης, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Μπλέτσας, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης. Από την Βέροια έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Κανούλας, Χαντζάρας, Μουρατίδης, Μανιώτης, Πεταυράκης, Πασάς, Μούχαλης, Βασίλτσης.

ΒΟΛΟΣ: Μελισσάς (71' Καραγκιόζης), Ατιάτ-Αλάχ, Μαξ, Σίσα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71' Κορέλας), Μήτογλου (54' Κορνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μαντζης.

{jlex}flickr:72157710724708646{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ