tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ήττα μετά από 15 παιχνίδια για την Βέροια

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Παλαιοχώρι η Βέροια. Η "Βασίλισσα" που ήταν για 15 ματς αήττητη (τελευταία ήττα την 8η αγωνιστική στη Βέροια από την Αγκαθιά με 0-1 στις 18/11), παραμένει πρώτη και χρειάζεται 4 βαθμούς στα δυο τελευταία ματς (Κύμινα εντός και Αγροτικό Αστέρα εκτός) για να κατακτήσει την πρώτη θέση. 

Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και από την στιγμή που δέχθηκε το γκολ έχασε και την συγκέντρωσή της. Η καλύτερή της στιγμή ήταν στο 14' όταν μετά από μπαλιά του Σκαθαρούδη, ο Κανούλας πλάσαρε τον εξερχόμενο Βασιλειάδη, ο οποίος απόκρουσε με τα πόδια.

Από την άλλη και το Παλαιοχώρι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικό στο πρώτο μέρος. Εκμεταλλεύτηκε όμως μια στημένη φάση και πήρε το προβάδισμα. Στο 25', μετά από κόρνερ του Πολυζωίδη, ο Τσιντογιάννης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 43' όταν κεφαλιά του Κεφαλά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με γκολ. Στο 47', μετά από λάθος του Ταϊρη μεταξύ κέντρου και περιοχής της Βέροιας, ο Σιιμόνι πήρε την μπάλα και από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-0.

Η Βέροια προσπάθησε να μειώσει για να επιστρέψει στο ματς και είχε στο 60' μια κεφαλιά του Κανούλα άουτ και στο 61' ένα διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη που αποκρούστηκε από τον Βασιλειάδη. Την ίδια τύχη είχε κι ένα σουτ του Βεργώνη στο 68', μετά από γέμισμα του Σκαθαρούδη.

Το Παλαιοχώρι διατήρησε το προβάδισμά του στα υπόλοιπα λεπτά ενώ η Βέροια μείωσε στις καθυστερήσεις. Στο 91' ο Τσικόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Βεργώνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουμαλάκης (Καμπερίδης, Κρυωνάς).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧ.: Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης (75' Βερνάρδος), Καραμπάς, Λαγούτης, Αποστολάς, Πολυζωίδης (89' Παραστατίδης), Δημητρακόπουλος, Κεφαλάς, Ιγνατίδης (4' Βερνάρδος), Σκέμπι (68' Κωτάκης), Σιμόνι.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (58' Μυλωνάς), Κυριακίδης (84' Σοφιανίδης), Μπακάλης (75' Παπουτσίδης), Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Χαντζάρας (46' Τσικόπουλος).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ