tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδοσιάδης: "Εριστικοί οι αντίπαλοι"

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του γειτονικού ντέρμπι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Εδεσσαϊκό, δεν παραβρέθηκε ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Ηλίας Σαπάνης διαμαρτυρόμενος για κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του αγώνα, όπου επικράτησε... γενική σύρραξη!

Από την πλευρά του ο προπονητής της "Βασίλισσας" Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού όταν ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ και μας αιφνιδίασε από τη σέντρα ακόμη του αγώνα.

Όμως η ομάδα κράτησε την ψυχραιμία της, διαχειρίστηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο σωστά και πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα όσο καιρό εγώ είμαι στην ομάδα. Κράτησε την ψυχραιμία της και είχε σωστή σκέψη στο παιχνίδι της και κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου της και δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις. Ευτυχώς καταφέραμε και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της ομάδας μας. Αν και δημιουργήσαμε 10 τελικές και κλασικές ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού, δεν κατορθώσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να πω πως αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε στις επόμενες έξι αγωνιστικές και εκεί επικεντρωνόμαστε. Να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να κάνουμε την ανάλυσή μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι και καλύτεροι στο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε στην Αγκαθιά.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα είναι καθολική μέχρι το τέλος και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, δηλαδή στην πρώτη θέση του ομίλου».

Αναφερόμενος στα γεγονότα που έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης με την σύρραξη που έγινε μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε:

«Για τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος, θέλω να πω πως ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροιας είναι ένας σύλλογος που όποια ομάδα ήρθε εδώ αλλά και εκτός έδρας, είδαν ότι η συμπεριφορά μας ήταν άρτια. Ένοιωσαν την φιλοξενία μας. Θεωρώ ότι αυτά τα γεγονότα δεν έπρεπε να γίνουν στο τέλος και τα καταδικάζω γιατί δεν προάγουν το άθλημα. Σε μία τέτοια κατάσταση, όταν από το πρώτο λεπτό ο αντίπαλος είναι εριστικός, αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο λεπτό, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Τέλος ο προπονητής της Βέροιας απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει σημάδια κόπωσης κάποιων παικτών, ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας, απάντησε:

«Η κόπωση κάποιων παικτών είναι ένας παράγοντας τον οποίο τον γνωρίζουμε. Αυτήν τη βδομάδα είχαμε τρία δυνατά παιχνίδι και στο σημείο που είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι παίκτες-κλειδιά και πρέπει να είναι μέσα στην ομάδα. Προσπαθούμε να τους φρεσκάρουμε με τις αλλαγές αλλά είναι κάποιοι παίκτες οι οποίοι είναι βαρόμετρο στην διαχείριση του παιχνιδιού.

Για μένα δεν σημαίνει τίποτα οι δύο συνεχόμενες γκέλες. Σήμερα η ομάδα ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, έδειξε αντίδραση μετά την ψυχρολουσία στο γκολ που πέτυχε Εδεσσαϊκός. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε σωστά. Από κει και πέρα στο πρωτάθλημα υπάρχουν και αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να δείξουμε αντίδραση που είμαι σίγουρος ότι θα την δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια και θα πετύχουμε αυτό που ποθούμε τόσο πολύ».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ