tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ισοπαλία για Μακροχώρι, έχασαν τα Λευκάδια

makroxori vataniakos1

Νέα ισοπαλία πήρε η ομάδα του Μακροχωρίου. Αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά, δέχθηκε γκολ στο φινάλε από τον Θεσπρωτό και παραχώρησε ισοπαλία. Αντίθετα, τα Λευκάδια έχασαν με 0-5 στην έδρα τους από τον Δωτιέα. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Τρίκαλα AO - Οπούντιος 2-0
Κοζάνη - Οικονόμος 4-1
Εθνικός Φιλιππιάδας - Πυρσός 2-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - Βατανιακός 2-0
Νεοκαισάρεια - Αναγέννηση Άρτας 1-1
Μακροχώρι - Θεσπρωτός 1-1
Λευκάδια - Δωτιεύς 0-5
Ρήγας - Πύρασος 0-0

Το Μακροχώρι

Μια ανάσα από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρέθηκε το Μακροχώρι, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να χαμογελάσει!

Οι «ασπρόμαυροι», , κρατούσαν το τρίποντο απέναντι στον Θεσπρωτό, με τέρμα που πέτυχε ο Ζαχαριουδάκης στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, αλλά με τη συμπλήρωση 90 λεπτών δέχθηκαν την ισοφάριση και έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους!

Οι συνθέσεις:

Μακροχώρι (Νίκος Μαβίδης): Κύρου, Πλεσίτης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Κωτσόπουλος, Αράπης, Τσίκος, Ζαχαριουδάκης (80' Τσέπης), Αργυρόπουλος (70' Τσιντσάρης), Πατσιαβούρας, Καραχαλίδης (60' Αλεξανδρής)

Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος): Πάντος, Μπάρκας, Πανταζής (55' Κάλλος), Καρύδης, Μώκος, Μητσέλος, Κοσμίδης, Λεοντίου, Ντόκος, Σκούφαλης, Σιάννης

Τα Λευκάδια

Ξέσπασε στην ουραγό της βαθμολογίας Λευκάδια, ο Δωτιεάς Αγιάς, καθώς κέρδισε εκτός έδρας με το εκκωφαντικό 5-0. Ήταν η πρώτη νίκη της Αγιάς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δωτιέας, παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τα Λευκάδια, για ένα ακόμη αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε πόντο και είναι η ομάδα που έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ, για κάθε αντίπαλο στον 2ο όμιλο.

Τρία γκολ πέτυχε ο Τσατσαλίδης στο 9΄στο 37' και στο 42΄ ένα γκολ οι Κατσίκης στο 51 και στο 74 ο Κούβελας.

Οι συνθέσεις:

Λευκάδια (Κάκογλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος, Κατσούλης, Αθανασιάδης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (55' Σαρίδης), Τάσσο, Παρσόπουλος, Ασλαμπάλογλου (66' Παπαδόπουλος Λ.), Γκελοσάνι (57' Νεστοπουλος).

Δωτιέας Αγιάς (Αντωνίου): Σταυράκης, Λάιος, Δημολιός, Κόκκας, Κοκκίνης (60' Τσακάλι), Κουρδής, Κατσίκης, (65' Περδίκης), Ντακούλας, Τσιρογιάννης (70' Σελίνης), Κουβελάς, Τσακαλίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ