tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε και στην Τρίγλια η Βέροια

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής η Βέροια. Αυτή την φορά, πήρε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας με 1-3 στην Τρίγλια. Η Βέροια έφτασε πρώτη στο γκολ αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, με δυο γρήγορα γκολ, η Βέροια προηγήθηκε με 1-3 και διατήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμά της.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος και το σφύριγμα της ανάπαυλας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες. Η Βέροια άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς αλλά μια απροσεξία στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν.

Το σκορ άνοιξε στο 25'. Ο Κανούλας μπήκε από πλάγια στην περιοχή, μετά από πάσα του Χαντζάρα και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 31'. Ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Η Τρίγλια, άγγιξε την ισοφάριση στο 42'. Ο Μενεγκάλι, μετά από πάσα του Σγουρή, βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά ο Κοντογουλίδης απόκρουσε σε κόρνερ. 

Η ισοφάριση ήρθε για την Τρίγλια στο 45'. Μετά από λάθος του Μουχάλη, ο Σταυρόπουλος έβγαλε μόνο απέναντι στον Κοντουγουλίδη τον Ντούγκα και ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 1-1.

Η Βέροια πήρε, με δυο γρήγορα γκολ, το πάνω χέρι, στις αρχές του β' μέρους. Στο 48' με από λάθος του Μπέσσα έξω από την περιοχή, ο Βεργώνης πήρε τη μπάλα και έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μπλέτσα, ο οποίος από αριστερά πλάσαρε εύστοχα τον Παλαβράκη κι έγραψε το 1-2. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Βέροια έφτασε στο 1-3. Ο Παλαβράκης απόκρουσε σουτ του Κανούλα και ο Βεργώνης λίγο έξω από την περιοχή, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 1-3, η Τρίγλα ανέβασε τον ρυθμό της με στόχο να επιστρέψει ξανά στο ματς. Μετά το 60', είχε τρεις καλές στιγμές με τους Ντούγκα (62'), Πάλλα (63' και 64') αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προς το τέλος του ματς η Τρίγλια είχε άλλες δυο καλές στιγμή. Στο 88' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 90' την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Σαρβανίδη.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Σγουρής (82' Βελισσάρης), Μπέσσας, Καρατζάογλου (68' Προκοπίου), Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα, Λιόνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (66' Ζούρκος), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (80' Λεφίδης), Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης (71' Τσικόπουλος), Χαντζάρας.

Τα αποτελέσματα

Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟ Κουφαλίων 3-1
Λαγκαδάς - Άρης Παλαιοχωρίου 2-4
Τρίγλια - Βέροια 1-3
Ερμής Αμυνταίου - Ολυμπιακός Κυμίνων 1-2
Μακεδονικός - Μελιτεύς Μελίτης 5-1
Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 1-0
Γιαννιτσά - Εδεσσαϊκός 1-4

Βαθμολογία

  1. Άρης Παλαιοχωρίου 35
  2. Βέροια 33
  3. Νίκη Αγκαθιάς 32
  4. Τρίγλια 28
  5. Εδεσσαϊκός 27
  6. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 24
  7. Αλμωπός Αριδαίας 25
  8. Μακεδονικός 24
  9. Γιαννιτσά 18
  10. Λαγκαδάς 13
  11. ΠΑΟ Κουφαλίων 13
  12. Ολυμπιακός Κυμίνων13
  13. Ερμής Αμυνταίου 6
  14. Μελιτεύς Μελίτης 5

Επόμενη αγωνιστική 17η

ΠΑΟ Κουφαλίων - Άρης Παλαιοχωρίου
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας
Ολυμπιακός Κυμίνων - Λαγκαδάς
Μελιτεύς Μελίτης - Τρίγλια
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου - Ερμής Αμυνταίου
Εδεσσαϊκός - Μακεδονικός
Γιαννιτσά - Νίκη Αγκαθιάς

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ