tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπλέτσας: «Έχουμε βρει τη χημεία μας»

Ο παίκτης της Βέροιας, Γιώργος Μπλέτσας μίλησε σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, για την έκτη συνεχόμενη νίκη, αλλά και τα πέντε γκολ που έβαλε μέχρι τώρα.

Έκτη συνεχόμενη επιτυχία και μάλιστα επιβλητική για τη Βέροια κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, η οποία συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατάκτηση της κορυφής στον 2ο όμιλο. Πλέον, απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

«Μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στον εαυτό μας, έχουμε βρει τη χημεία μας ως ομάδα. Πάνω απ’ όλα είμαστε ωστόσο οικογένεια. Είναι και ο βασικός λόγος, που πηγαίνουμε καλά», δηλώνει στη «Metrosport» ο Γιώργος Μπλέτσας.

Πού πιστεύει, όμως, ότι θα κριθεί η άνοδος; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Για μας δεν υπάρχει εφησυχασμός. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το κοιτάμε ξεχωριστά. Ολοι δουλεύουμε γι’ αυτόν τον σκοπό και ελπίζουμε στο τέλος να το πετύχουμε», συμπλήρωσε ο 24χρονος παίκτης της Βέροιας.

Φέτος, σε 13 παιχνίδια μετρά πέντε γκολ. «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, που εχω πετύχει μέχρι τώρα, αλλά στόχος μου είναι να συνεχίσω να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ τον προπονητή μου και την ομάδα μου στο δύσκολο έργο, που έχουμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ