tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε στην Βέροια η Αγκαθιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Αγκαθιά ήταν η νικήτρια στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της Γ' Εθνικής. Με γκολ του Ρογγότη, επικράτησε της Βέροιας με 0-1. Το ματς έγινε πάνω σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η Βέροια είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς αλλά δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της Αγκαθιάς. Μετά το γκολ, είχε ορισμένες καλές στιγμές αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Από την άλλη, η Αγκαθιά, έπαιξε αμυντικά, κράτησε το μηδέν και εκμεταλλεύτηκε μια στημένη φάση και πήρε τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά. Χωρίς ρυθμό και δίχως φάσεις στις δυο εστίες, ήταν φυσιολογικό να τελειώσει 0-0. Η Βέροια είχε τον έλεγχο και έκλεισε στο μεγαλύτερο μέρος την Αγκαθιά στο μισό γήπεδο, αλλά πλην ενός σουτ του Χατζάρα στο 10', δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει άλλη απειλή στην εστία του Τόλιος. Από την άλλη, η Αγκαθιά έπαιξε κλειστά με στόχο να ψάξει κάποιες αντεπιθέσεις αλλά δεν της δόθηκαν οι ευκαιρίες να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο μέρος, ενώ το ματς κυλούσε με τον ίδιο ρυθμό, η Αγκαθιά εκμεταλλεύτηκε μια στημένη φάση και άνοιξε το σκορ. Στο 57' ο Σούκιας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ρογγότης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1 (δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ)

Στο 66' η Βέροια είχε μια απειλή μετά από πολύ ώρα, μια κεφαλιά του Κανούλα που πέρασε άουτ. Η Αγκαθιά απάντησε στο 68' με προβολή του Αβραμόπουλου υπό πίεση που πέρασε άουτ. 

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία της Βέροιας χάθηκε όταν ο Τσικόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή της Αγκαθιάς, ελίχθηκε έκανε το σουτ αλλά ο Τόλιος απόκρουσε. Άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ, είχε η Βέροια στο 84'. Η μπάλα στρώθηκε στον Καράμπελα, αυτός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και σώθηκε η εστία του Τόλιου.

Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια χάθηκε και στο 87' όταν μετά από σέντρα του Μούχαλη, ο Ρογγότης προσπάθησε να διώξει πριν τον Κανούλα και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Μεταξιώτης, Κουφός)

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης (46' Τσικόπουλος), Βεργώνης, Μπλέτσας (77' Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (60' Καράμπελας), Χαντζάρας (70' Κυριακίδης)

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (92' Κοτσαμπίσογλου), Γκελοσάνι (73' Τριανταφυλλίδης) Γιαννόπουλος, Σούκιας (85' Σιδηρόπουλος), Πέτκος, Κίτσας Ε.

Παραλειπόμενα

- Με βροχή και κρύο το Ημαθιώτικο ντέρμπι της Γ' Εθνικής. Αυτοί ήταν οι λόγοι που κράτησαν πολλούς φιλάθλους στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το ματς, από τους οποίους 150-200 ήταν από την Αγκαθιά.

- Από τις θέσεις των επισήμων παρακολούθησαν το ματς ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος. Στο γήπεδο διακρίναμε επίσης τον πρόεδρο ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη και την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα.

- Στις θέσεις των επισήμων και οι δυο πρόεδροι των ομάδων, Στέφανος Αποστολίδης και Αριστείδης Ματσούκας. 

- Παλιός γνωστός της Βέροιας ο τερματοφύλακας της Αγκαθιάς Θανάσης Τόλιος. Στα...νιάτα του φόρεσε και την φανέλα της "Βασίλισσας". Αυτό πάντς δεν απέτρεψε τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, όταν η Βέροια κυνηγούσε την ισοφάριση.

- Στην κερκίδα των φιλάθλων της Βέροιας έπεσαν ορισμένες ψιλές ανάμεσα σε φιλάθλους αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τα αποτελέσματα

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου - ΠΑΟ Κουφαλίων 2-0
Μελιτεύς Μελίτης - Εδεσσαϊκός (αναβλήθηκε)
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΑΣ Γιαννιτσά 1-0
Βέροια - Νίκη Αγκαθιάς 0-1
Άρης Παλαιοχωρίου - Μακεδονικός 2-0
Αλμωπός Αριδαίας - Ερμής Αμυνταίου 2-0
Λαγκαδάς - ΠΟ Τρίγλιας 0-0

Βαθμολογία

  1. Άρης Παλαιοχωρίου 18
  2. Αγκαθιά 16
  3. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 16
  4. Τρίγλια 15
  5. Αλμωπός Αριδαίας 13
  6. Βέροια 12
  7. Γιαννιτσά 12
  8. Μακεδονικός 11
  9. Εδεσσαϊκός 8
  10. Λαγκαδάς 7
  11. Ολυμπιακός Κυμίνων 7
  12. ΠΑΟ Κουφαλίων 6
  13. Μελιτεύς Μελίτης 4
  14. Ερμής Αμυνταίου 3
 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ