tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπανώτας: "Μας έλλειπαν οι τελικές πάσες"

Ο προπονητής της Βέροιας Νίκος Παπανώτας μετά το τέλος του ισόπαλου ματς με την Τρίγλια δήλωσε: "Θέλαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για πολλούς λόγους, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτό μας πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια.

Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Εμείς στο πρώτο εικοσάλεπτο κινηθήκαμε καλά, όμως στη συνέχεια η ΤΡΙΓΛΙΑ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες από δικά μας εύκολα, προσωπικά λάθη.

Στην επανάληψη δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο αλλά και πάλι τα λάθη μας στοίχησαν κάποιο γκολ και συγχρόνως να δεχθούμε τέρμα. Μας έλειπαν τόσο οι τελικές πάσες όσο και η κάθετη.

Σίγουρα θέλουμε έναν παίκτη στο κέντρο που να κρατάει μπάλα και να δημιουργεί, αυτή τη λύση μπορεί να μας τη δώσει ο Πεδρίνιο, όμως οι διαδικασίες για την μπλε κάρτας του είναι χρονοβόρες. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε.

Το πρωτάθλημα, στο οποίο ξεχωρίζουν από τώρα εννιά με δέκα ομάδες είναι ένας μαραθώνιος και κανένας δεν θα πρέπει να εφησυχάζετε.

Από την άλλη μεριά, ο Κώστας Γεωργιάδης, τεχνικός της Τρίγλιας σημείωσε:

«Έχω ξαναπαίξει αντίπαλος με την ΒΕΡΟΙΑ τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής και τα συναισθήματα δεν μπορεί να ήταν διαφορετικά. Ευχαριστώ προσωπικά για την φιλοξενία.

Αν και μια νεοφώτιστη ομάδα αντίπαλος της «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ», δεν είχαμε φόβο απέναντί της παρά μόνο σεβασμό και καταφέραμε έτσι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά είμασταν κυρίαρχοι ενώ η ΒΕΡΟΙΑ προσπαθούσε για κάτι καλό από στατικές φάσεις. Στην επανάληψη δώσαμε κατοχή μπάλας στην αντίπαλό μας, παρόλα αυτά δημιουργήσαμε και πάλι ευκαιρίες τις οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε.

Για εμάς που κάνουμε μια προσπάθεια να κοιτάμε τους αντίπαλους κατάματα ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με τα δυο προηγούμενα μας κρατάνε αήττητους και πρωτοπόρους.

Εύχομαι στη ΒΕΡΟΙΑ να πετύχει στους στόχους της, να επιστρέψει και πάλι στην φυσική της θέση και προσωπικά στο Νίκο (Παπανώτας) να πετύχει ότι καλύτερο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ