tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπανώτας: «Άδικο το αποτέλεσμα…»

Άδικο θεωρεί το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής της Βέροιας Νίκος Παπανώτας, ενώ αντίθετη άποψη εξέφρασε ο συνάδελφός του Γιώργος Αβραμίδης.

Επίσης αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αρχηγός της «βασίλισσας» Αλέξης Βεργώνης ο οποίος τόνισε πως «στο τέλος η Βέροια θα πετύχει τον στόχο της..».

Οι πλήρεις δηλώσεις που έκαναν οι δύο προπονητές και ο αρχηγός της Βέροιας μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Ευκαρπία με τον Μακεδονικό είναι:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ (Προπονητής Βέροιας): Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε ένα παιχνίδι, κυρίως κέντρου και δεν είχε πολύ καλό ρυθμό. Σκληρό παιχνίδι και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καθόλου την μία ή την άλλη ομάδα, ιδιαίτερα τη Βέροια που θέλει να παίξει ένα ποδόσφαιρο δημιουργίας. Δημιουργήθηκε μια ενέργεια από την ομάδα του Μακεδονικού και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Βέροια η οποία ήξερε τι ήθελε. Είχε καλές συνεργασίες, καλούς αυτοματισμούς, φτάνοντας εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε, αλλά δυστυχώς από μια φάση που δεν την διαχειριστήκαμε με το μυαλό το οποίο έπρεπε, βρεθήκαμε και πάλι πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν ορθολογικά να μπουν και πάλι στο παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε, όμως δεν το πετύχαμε. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο δίκαιο άθλημα που υπάρχει στον κόσμο. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθειά τους και συνεχίζουμε αυτόν τον μαραθώνιο.

Είναι μια νέα εποχή για τη Βέροια. Έχουμε υπομονή, θέλουμε σίγουρα πίστωση χρόνο, αλλά το όνομά μας είναι βαρύ. Κάθε Κυριακή που οι παίκτες θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο να καταθέτουν την ψυχή τους γι αυτήν την ομάδα. Υπάρχει πολύ συναίσθημα. Πρέπει να το κάνουμε με πιο έξυπνο τρόπο και να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα. Θεωρώ άδικο το σημερινό αποτέλεσμα.

Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι πως θα έρθουν καλύτερες στιγμές γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα και η συνολική προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχει πολύ υγεία και πολύ διάθεση για να προσφέρουμε το καλύτερο.

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ (Προπονητής Μακεδονικού): Η δική μου τοποθέτηση είναι ίδια με όσους βρέθηκαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ή στις κερκίδες. Ήταν ένα εντυπωσιακά καλό παιχνίδι. Είχαμε για 90 λεπτά τεράστια ένταση και πίεση, άπειρα τρεξίματα από τα παιδιά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους 30 παίκτες και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν, γιατί έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και ο νικητής να είναι αυτός που είναι καλύτερος στο γήπεδο.

Η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές της. Άρα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε και να δείξουμε ότι όχι μόνο είμαστε αντάξιοι, αλλά και καλύτεροι. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο προπονητής έχει την δική του στρατηγική, όπως και ο αντίπαλος προπονητής προσπάθησε να μας φορτώσει στα πλάγια, εμείς να ανταποκριθούμε, να βάλει παίκτες στον άξονα και εμείς να αλλάξουμε το σύστημά μας και γενικά ήταν μια σκακιέρα.

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και να εφησυχάζεσε. Πρέπει πάντα να δίνεις το 100% και περισσότερο και οι παίκτες σου, όσους διαθέτει το ρόστερ να είναι έτοιμοι. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική θα είναι συναρπαστική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ