tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη για Μακροχώρι, Λευκάδια

makroxori vataniakos1

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι το Μακροχώρι και τα Λευκάδια. Οι δυο εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Γ' Εθνική έχασαν και αυτή την Κυριακή και παρέμειναν βυθισμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Το Μακροχώρι έχασε στο γήπεδό του από τη Νεοκαισάρεια και τα Λευκάδια έχασαν εκτός έδρας από τον Καραϊσκάκη. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Δωτιεύς - Τρίκαλα AO 2-2
Μακροχώρι - Νεοκαισάρεια 1-3
Πύρασος - Αναγέννηση Άρτας  1-5
ΑΕ Καραϊσκάκης - Λευκάδια 3-0
Οικονόμος - Πυρσός 5-1
Κοζάνη - Ρήγας 1-1
Βατανιακός - Οπούντιος 1-1
Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 3-1

Έχασαν στην Άρτα τα Λευκάδια

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας τα Λευκάδια. Οι Ημαθίωτες βρέθηκαν από το πρώτο μέρος να χάνουν με 2-0, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να επιστρέψουν στο ματς κι έχασαν δίκαια.

Αγωνιστικά, στο 5΄ του αγώνα ο Χούσος έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 12΄ τα Λευκάδια απάντησαν με το σουτ του Σαρίδη να φεύγει άουτ. Στο 17΄ η κεφαλιά του Ραμπαβίλα και στο 20΄ το σουτ του Γραβάνη έφυγαν άουτ. Λίγα λεπτά μετά όμως, στο 24΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ με σουτ του Στάνσετιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η Αρτινή ομάδα είχε χαμένη ευκαιρία με σουτ του Κόλλινς στο 35΄ και στο 41΄ έφτασε στο 2-0, με τον Αβραμίδη να σκοράρει με προβολή μετά από σέντρα του Στάνσετιτς.

Με την έναρξη του β΄ μέρους τα Λευκάδια λίγο έλειψε να μειώσουν σε 2-1, αλλά ο Καραγκούνης έδιωξε το σουτ του Σαρίδη. Στο 55΄ το σουτ του Κόλλινς έφυγε άουτ και στο 70΄ μετά από κεφαλιά του Μουρατίδη από κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Παναγιώτου και Στάνσετιτς δεν κατάφεραν να βρουν στόχο στη συνέχεια, αλλά στο 89΄ ο Καβαλλάρης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κόλλινς και σημείωσε το 3-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα Κόλλινς και Στάνσετιτς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας). Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Τσόγκας (Πρέβεζας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης (70΄ Παπανίκου), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Χούσος, Στάνσετιτς, Ραμπαβίλας (62΄ Καβαλλάρης), Γραβάνης (78΄ Κυριάκης).

Λευκάδια (Κ. Κάκουγλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουλουλίδης (70΄ Παπαδόπουλος Λ.), Τάσσο, Αργυρόπουλος (65΄ Ίντος), Γιώτας, Λοσάϊ (65΄ Νεστορόπουλος), Μουρατίδης, Παρσόπουλος, Ασλαμπαλόγλου, Σαρίδης.

Με πληροφορίες από www.sportsnow.gr 

Δεν πρόβαλε σθεναρή αντίσταση το Μακροχώρι

Στο Μακροχώρι, το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το διπλό με τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο. Για την ομάδα του Απόστολου Στύλου σκόραραν οι Καραγκούνης (στο 17΄ με πλασέ), Τασίδης (22΄ με κεφαλιά) και Παυλίδης (31΄), με τον δραστήριο Σωτήρη Καραγκούνη να δίνει ασίστ στο δεύτερο και το τρίτο γκολ, ενώ οι Κατερινιώτες δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Η ομάδα της Ημαθίας απλώς μείωσε στο τελικό 1-3, με πλασέ του Τσούπρου στο 62'.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Τίκας, Βογιατζής (Καρδίτσας)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Κωτσόπουλος, Λεφίδης (41' Αργυρόπουλος), Ηλιάδης, Μπλούκας (41' Ζαχαριουδάκης), Ζωγράφος, Τάνης, Τσίκος, Βούλγαρης, Τσούπρος, Καραχαλίδης (74 Πατσιαβούρας)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου (56' Ηλιάδης), Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Τσαγκαράκης, Παναγιωτίδης (81' Γελαδάρης), Νάκας (70' Γασπαράτος), Καραγκούνης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ