tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα το Μακροχώρι την Κυριακή με Βατανιακό

kerlidis

Το πρώτο της φετινό εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή το απόγευμα, στις 4.30μμ, η ομάδα του Μακροχωρίου. Οι Ημαθιώτες θα υποδεχθούν τον Βατανιακό με στόχο να αποκομίσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα. Για τον αγώνα της Κυριακή μίλησαν ο προπονητής, Γιάννης Κερλίδης και ο αρχηγός της ομάδας του Μακροχωρίου, Γρηγόρης Ηλιάδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Γιάννης Κερλίδης: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, από βαθμολογικής πλευράς, καθώς έχουμε κοινό στόχο με τον Βατανιακό, αλλά εξίσου σημαντικό για την ψυχολογική τόνωση και σταθεροποίηση της αυτοπεποίθησης σε υψηλά επίπεδα των ποδοσφαιριστών μου.

Η αντίπαλος μας έχει πολλά κοινά στοιχεία με την δική μας ομάδα. Νεανικότητα, ενθουσιασμό, αλλά και πληγωμένο εγωισμό, στοιχείο που θα τους προσδώσει ιδιαίτερο μαχητικό πνεύμα. Το παιχνίδι θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από της προηγούμενης αγωνιστικής. Στις προπονητικές μονάδες που προηγήθηκαν δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο δημιουργικό παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουμε, οι περισσότερες στο μεσοεπιθετικό χώρο θεωρώ ότι οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, στοιχείο που θα μας επιτρέψει να χαμογελάμε μετά το τέλος του».

Ηλιάδης Γρηγόρης: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Η νίκη είναι επιτακτική για εμάς. Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως αυτό θα βγει μέσα στο γήπεδο και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ