tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Μακροχώρι οι Τζέπης, Ζωγράφος

makroxori tzepis

Παίκτες του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζέπης και ο Χρήστος Ζωγράφος. Στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Μακροχωρίου αναφέρει:

"Η ομάδα του Μακροχωρίου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζέπη. Ο 19χρονος ( 13 / 12 / 1995 ) αμυντικός έπεισε στα δοκιμαστικά τον Γιάννη Κερλίδη και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μας.

Ο Χρήστος Τζέπης ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 από τον Αλιάκμων Νησελίου ενώ την σεζόν 2011-12 ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που συμμετείχε στην Δ' Εθνική. Από το 2012 μέχρι και σήμερα ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ Κουλούρας".

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 19χρονος αμυντικός δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που είμαι πλέον παίκτης του Μακροχωρίου. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα κάνουμε μια καλή ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για τον τρόπο τον οποίο με δέχτηκαν στην ομάδα αλλά και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη

zografos

Ο 21χρονος μέσος Χρήστος Ζωγράφος (8/1/1993) έπεισε τον Γιάννη Κερλίδη για τις δυνατότητές του και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης επισημοποιήθηκε σήμερα και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Χρήστος Ζωγράφος το 2006 σε ηλικία 13 χρόνων έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ ήταν και μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που συμμετείχε στην Δ΄ Εθνική. Ο 21χρονος μέσος τα τελευταία χρόνια ήταν βασικότατο μέλος του ΠΑΟΚ έχοντας στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές με πολλά γκολ και ασίστ.

Μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο Χρήστος Ζωγράφος τόνισε: «Είμαι πλέον μέλος μιας από τις ποιο ιστορικές ομάδες τις Ημαθίας. Είμαι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα αλλά και την διοίκηση και τον προπονητή της νέας μου ομάδας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία»".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ