tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καφές: "Επέλεξα τη Νάουσα γιατί με έπεισε το πλάνο της"

enosi naousa kafes

Παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα θα είναι την νέα σεζόν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καφές. Ο έμπειρος επιθετικός μετά απο σειρά διαβουλεύσεων και συζητήσεων επέλεξε τη Νάουσα για να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του. Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΦΑΣ δήλωσε:

 

Ερ. Δημήτρη, είχες προτάσεις απο άλλες ομάδες και γιατί τελικά επέλεξες τον ΦΑΣ;
Απ. Είχα προτάσεις και απο ομάδες της Α1 αλλά και απο ομάδες Γ'Εθνικής. Με έπεισε όμως το πλάνο που μου παρουσίασαν ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, και ότι απο τον Κο Μπέκα εισέπραξα την αγάπη και το πάθος που έχει για αυτή την ομάδα, επίσης στο πρόσωπό του είδα μια αγνότητα που σπάνια συναντάς στο ποδόσφαιρο.

Ερ. Πόσο πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν οι έμπειροι παίκτες σαν και εσένα, τους νεαρούς που διαθέτει στο ρόστερ του ο ΦΑΣ;
Απ. Ανεξαρτήτου της κατηγορίας που παίζει μια ομάδα, θα πρέπει να διαθέτει στο ρόστερ της έμπειρους ποδοσφαιριστές, για να έχουν οι νεαροί πρότυπο στο παιχνίδι τους και μέσα απο τον ανταγωνισμό να γίνονται καλύτεροι. Το ότι ο ΦΑΣ διαθέτει πολλούς και αξιόλογους νεαρούς ήταν επίσης ένας απο τους λόγους που επέλεξα τον ΦΑΣ.

Ερ. Θα είσαι αγωνιστικά έτοιμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος;
Απ. Θα είμαι κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μου. Μετά απο τόσα χρόνια στα έχω την εμπειρία να φτάνω γρήγορα στην κατάσταση που θέλω.

* Η ώρα έναρξης του αυριανού φιλικού με τον Φίλιππο Μελίκης είναι 18:00 στο ΔΑΚ Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ