Στην Καλαμαριά ο Γανόπουλος, στην Άρτα ο Μελιόπουλος
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Χωρίς δύο από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας θα πορευτεί η Βέροια στη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Γιώργος Γανόπουλος και ο Δημήτρης Μελιόπουλος θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους.
Ο Γιώργος Γανόπουλος έκανε το βήμα προς τη Super League 2, καθώς ο πλάγιος επιθετικός μετακινήθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για τη Βέροια, αλλά και για μια ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία.
Παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Μελιόπουλος. Η περίπτωση του μέσου ήταν διαφορετική, καθώς από την πλευρά της Βέροιας υπήρξε προσπάθεια να παραμείνει στο ρόστερ. Επιθυμία του ίδιου, ωστόσο, ήταν να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Μελιόπουλος συζήτησε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς τελικά να προκύψει συμφωνία, και επέλεξε την Αναγέννηση Άρτας.
Η συγκεκριμένη μετακίνηση έχει και ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς ο Μελιόπουλος θα παραμείνει στη Γ' Εθνική και τη νέα σεζόν θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, αφού η Αναγέννηση Άρτας θα είναι αντίπαλος της Βέροιας.














