tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Χρυσός βαθμός στο φινάλε για την Αλεξάνδρεια – Παραμονή και play off

Στην Πτολεμαΐδα γράφτηκε ένα από τα πιο καθοριστικά κεφάλαια της φετινής σεζόν για την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Το 1-1 απέναντι στον Εορδαϊκό δεν ήταν απλώς ένας βαθμός. Ήταν η σφραγίδα της παραμονής, το εισιτήριο για την πρώτη εξάδα και η επιβεβαίωση ότι αυτή η ομάδα έμαθε να αντέχει στα δύσκολα.

Ο Εορδαϊκός μπήκε στο ματς με ενέργεια και διάθεση να επιβάλει τον ρυθμό του. Κράτησε την μπάλα, πίεσε ψηλά και προσπάθησε να φθείρει την άμυνα των φιλοξενούμενων, που για μεγάλο διάστημα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Ράντου χρειάστηκε να επέμβει σε κρίσιμες στιγμές, κρατώντας όρθια την Αλεξάνδρεια, καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούσαν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα.

Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 67’. Μετά από σέντρα από τα αριστερά και αδράνεια στην απομάκρυνση, η μπάλα στρώθηκε στον Τσελεπή, ο οποίος δεν δίστασε. Με δυνατό τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε «φωτιά» στην εξέδρα, δίνοντας προβάδισμα στον Εορδαϊκό σε ένα χρονικό σημείο που έμοιαζε κομβικό.

Κι όμως, η ΑΕ Αλεξάνδρειας δεν λύγισε. Με τον Κώστα Κατσιάμητα να ανακατεύει την τράπουλα και να ρίχνει στο γήπεδο φρέσκα πόδια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους και πήραν ρίσκα. Το παιχνίδι άνοιξε, οι μονομαχίες έγιναν πιο σκληρές και το άγχος άρχισε να βαραίνει τους γηπεδούχους.

Η επιμονή ανταμείφθηκε στις καθυστερήσεις. Σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις, ο Παπαναστασίου βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-1, παγώνοντας την Πτολεμαΐδα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Αλεξάνδρειας να πανηγυρίζουν σαν να είχαν κατακτήσει τίτλο – και όχι άδικα.

Εορδαϊκός (Γιάννης Κατσαρός): Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης Θ., Τουλουμενίδης (46′ Τσελεπής ), Σωτηριάδης, Παπανικόπουλος, Παπαδόπουλος (64′ Νανόπουλος), Κοκκινίδης (64′ Τσαγκαλίδης), Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης Μ. (87′ Ακιτούντε), Παπαζήσης (71′ Σιδηρόπουλος)

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Κώστας Κατσιαμήτας): Ράντος, Παπαναστασίου, Καραγιάννης (79′ Αρβανίτης), Τσιεγγελίδης, Χατζόπουλος, Σκένδρος, Πιπιλιάρης, Σωτηρόπουλος, Λιόλιος (34′ Στύλλα), Δημόπουλος, Σωτηριάδης

Φωτογραφία https://top-sport.gr

color feel banner

meta morfo22

kyriazis