Νίκη-ανάσα για την Αλεξάνδρεια
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
![](/images/2024-2025/Atlitika/aiginio_alexandr.jpg)
Η ΑΕ Αλεξάνδρειας πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Αιγινιακού και ενίσχυσε τις ελπίδες της για παραμονή στη Γ’ Εθνική.
Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34’ με κεφαλιά του Μιτακίδη, ενώ νωρίτερα (27’) είχαν σημαδέψει το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη. Η απάντηση της Αλεξάνδρειας ήρθε άμεσα, με τον Δημόπουλο να ισοφαρίζει στο 38’.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 85’ ο Ραφαήλ Σούκιας, δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, που βλέπει πλέον με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος, με βοηθούς τους Νάκα και Στεργιακούλη, όλοι του Σ.Δ. Λάρισας.
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τόλιος, Καρασαρίδης (90’+ Αρβανιτίδης), Βλάχος, Τασιόπουλος Τ., Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Ελευθεριάδης (81’ Σούκιας), Πιπιλιάρης (90’+ Βασιλείου), Δημόπουλος (58’ Σκούρτης), Λίτσι (81’ Καψάλης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τεντζέρης, Χατζηκωνσταντίνου, Κακατάσιος (80’ Κουκουλέτσης), Κιρκιλιανίδης, Δελιόπουλος (87’ Αντωνιάδης), Μιτακίδης, Χατζηδίμπας Β., Προβατίδης (72’ Χατζηδίμπας Κ.), Μυστρίδης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης (87’ Δαραής)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αλεξάνδρεια – Αιγινιακός 2-1
Αναγ. Καρδίτσας – Σβορώνος 3-0
Αμβρακικός – Θεσπρωτός 0-1
Ζάκυνθος – Αναγ. Άρτας 2-3
Ολυμπιακός Β. – Κοζάνη 3-1
Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά 2-0
Τρίκαλα – Τηλυκράτης 1-0
Άρης Φιλιατών – Ερμής Αμυνταίου 6-0
Αστέρας Πετριτή – Πιερικός 0-3 (α.α.)