BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Χωρίς εκπλήξεις και την Κυριακή οι αγώνες του κυπέλλου ερασιτεχνών

Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας, με τα φαβορί να επικρατούν στα παιχνίδια τους και να προχωρούν στη διοργάνωση. Όπως και το Σάββατο, έτσι και την Κυριακή, οι αγώνες κύλησαν ομαλά, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα να επιβεβαιώνονται.

Ο Φίλιππος Μελίκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και κυριάρχησε στο γήπεδο απέναντι στη Δόξα Ασωμάτων, εξασφαλίζοντας μια άνετη νίκη με 4-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, ελέγχοντας το παιχνίδι και σκοράροντας με συνέπεια, χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Με το ίδιο εμφατικό σκορ, ο ΓΑΣ Κοπανού επικράτησε του Άρη Παλαιοχωρίου. Η ομάδα του Κοπανού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φτάνοντας εύκολα στην πρόκριση. Ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα του Κοπανού, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Ο ΑΟ Συκιάς πήρε το διπλό στην έδρα της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας με το τελικό σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας επικράτησε με 1-3 του Εθνικού Ράχης και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αν και ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει προσωρινά το σκορ, ο Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητά του και κλείδωσε τη νίκη με ένα ακόμη γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα της ημέρας, η Βέροια επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Ατρόμητου Διαβατού. Η γηπεδούχος ομάδα απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητά της και προχώρησε με άνεση στην επόμενη φάση, καθώς κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τα φαβορί να επικρατούν και χωρίς ανατροπές, η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Ημαθία έκλεισε με εντυπωσιακά αποτελέσματα και προμηνύει έντονο ενδιαφέρον για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι ομάδες που προκρίθηκαν θα συνεχίσουν να διεκδικούν το κύπελλο, με την επόμενη φάση να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Φίλιππος Μελίκης – Δόξα Ασωμάτων  4-0
ΓΑΣ Κοπανού – Άρης Παλαιοχωρίου  4-0
Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – ΑΟ Συκιάς  0-2
Εθνικός Ράχης – Ολυμπιακός Νάουσας  1-3
Βέροια – Ατρόμητος Διαβατού 5-0

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

ΑΕ Ποντίων Βέροιας - Θύελλα Σταυρού 1-4
Απόλλων Αγίου Γεωργίου - ΑΠΣ Μελίκη 6-0
ΜΑΣ Βεργίνα – Μακροχώρι 1-5
ΑΕ Καψόχωρας - Ακαδημία Βέροιας 4-2
ΑΠΣ Ριζωμάτων - Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας 2-1 (1-1 κ.α.)

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση τα σωματεία Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Αχιλλέας Νάουσας, Λευκάδιαν και Απόλλων Λυκογιάννης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69